loader
bg-category
Brystrekonstruktiv kirurgi er vist at være lige så gavnlig for ældre kvinder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Uanset om det er dig, din kollega, ven eller mor, er beslutningen om at skulle have en brystrekonstruktiv kirurgi efter en mastektomi ikke altid let at gøre for kvinder. For mange brystkræft overlevende, udgør kirurgi en chance for at genskabe udseendet og følelsen af ​​de bryster, de har tabt for kræft. For ældre kvinder er det en anden invasiv operation, der præsenterer sit eget sæt risici. En ny undersøgelse viser, at ældre kvinder, når de overvejer at gennemgå en brystrekonstruktiv operation, ikke behøver at bekymre sig om, at deres alder udgør en større risiko for komplikationer.

Du kan også lide: FDA godkendte bare et nyt brystimplantat

En undersøgelse offentliggjort i Journal of the American College of Surgeons fandt ud af, at ældre patienter, der har undergået en mastektomi, gav lige så meget ud af en brystkonstruktion som yngre patienter. Undersøgelsen omfattede mere end 1.500 brystrekonstruktionspatienter i tre aldersgrupper: under 45, 45 til 60 og over 60 år.

Ifølge resultaterne var de to yngre grupper lige så tilfredse med resultaterne af operationen, og den ældre gruppe var næsten lige så tilfreds. Ældre kvinder rapporterede højere seksuel trivsel efter proceduren. Undersøgelsen viste også, at om rekonstruktionen omfattede anvendelse af eksisterende brystvæv eller implantater, var alderen ikke i en øget risiko for komplikationer. Navnlig havde de kvinder, der fik implantater, færre komplikationer end dem, hvis eget væv blev brugt.

Du kan også lide: Breast Sheet Masks Er Skønhedsverdenens Nyeste Obsession

For Irvine, CA, plastikkirurg Andrew Smith, MD, viser undersøgelsens resultater, hvilke kirurger der udfører disse operationer hver dag allerede ved. "Bryst rekonstruktion kan gøres i avanceret alder, så længe du tager hensyn til andre comorbidities, og det kan gøres med succes i en alder større end 60, ingen tvivl," siger Dr. Smith. "For kvinder i 70'erne og 80'erne tror jeg på nuværende tidspunkt, det afhænger af patientens generelle helbred og deres medicinske problemer."

Selvom risikoen for komplikationer måske ikke er større, får kirurger faktor i deres kirurgiske tilgang. "Hud har tendens til at blive mere uelastic over tid, og det skal tages i betragtning, og nogle gange må du variere din teknik til rekonstruktion. Men det kan gøres, og patienter ældre end 60 får lige så mange fordele ud af genopbygningen i forhold til yngre patienter, "tilføjer lægen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer