loader
bg-category
Sigmas Reinvention of the Beauty Sponge handler om at tage makeup verden med storm

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis din skønhed rutine ikke involverer en makeup svamp, er jeg sikker på at du har bemærket de mange måder bloggere, redaktører og makeup mærker ens har forsøgt at sætte et spin på disse værktøjer for at forsøge at øge effektiviteten af ​​deres egen eller forsøge at skifte mening om hvordan du ser dem. Som skønhedsredaktør, der har prøvet stort set hver svamp, der kommer på markedet, forstår jeg, hvor du kommer fra: Hver svamp har sine nedfald - tekstur og størrelse skal være lige højre - og nogle gange kan du bare ikke retfærdiggøre tilbagekøbe den samme $ 20 option en igen og igen. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at en ny svamp kom til byen, der fik alle fejlene i hver tidligere svamp uden at bryde banken? Indtast: Sigma Beauty's nye 3DHD Blender.

Du kan også lide: De 10 bedste makeupbørster under $ 20

I modsætning til mange andre skønhedssvampe bliver den latexfrie 3DHD Blender ($ 15) "skåret" i flere skarpe vinkler, kanter og flade overflader for bedre at kunne konturere dit ansigt og give en bedre makeup-applikation. Ved første øjekast ser det ud som en opskåret blonder, men selve produktet er større end dets modstykke (både tørt og vådt), hvilket betyder en hurtigere og mere jævn applikation til dig og sport mange flere funktioner sammen med den. Mens hver side kan bruges ud fra det, der passer bedst til dig, konstruerede mærket den krumme kant, der skal bruges til at blande fundamentet, den flade base til bagning og skjulning, højderygene for de svært tilgængelige områder (som på sider af næsen), den dobbelte kile til konturering og fremhævning (der er et til hvert trin, så der ikke er behov for at blande produkter på svampen) og toppunktet for at perfektere små områder.

Du tror måske, at svampen du bruger hjemme lige nu gør det trick (eller at du slet ikke har brug for det), men efter at have brugt det en gang, viste denne blender mig allerede forkert. Jeg plejer at bruge en beautyblender til at anvende mit fundament og troede, at de små lommer med tørret makeup på hjørnerne af min næse skyldtes manglende eksfoliering, men efter at have testet denne svamp fandt jeg ud af, at de var fordi, når svampe er for store, de kan ikke nå disse sprækker og efterlade tonsvis af ublandet makeup (jeg er sikker på, at der var vidundere til min hud). En anden måde jeg blev glædeligt overrasket over: Når jeg tilføjede concealer til mine øers indre hjørner (jeg brugte spidsen til dette) blev ingen af ​​min øjenmake eller mascara forstyrret, som det normalt er med min beautyblender, hvilket ofte resulterer i at du behøver at røre op min skygge og tilføje en anden kappe mascara før du løber ud af døren. Men det viser sig, at jeg ikke er den eneste - problemer som disse er netop derfor, at virksomheden skabte dette produkt i første omgang.

"Når jeg bruger en almindelig svamp, har jeg altid oplevet udfordringer som at anvende fundament omkring mine bryn og læber eller ikke at nå næsens sider", siger Sigma Beauty grundlægger Simone Xavier. "Jeg har også observeret mange brugere 'nitte" deres afrundede skønhedssvampe for at prøve at få de kanter, de havde brug for til en mere præcis sminkeapplikation. En dag, da jeg lagde mit fundament med vores patenterede 3DHD Kabuki børste, tænkte jeg: "Hvilken god form for en svamp!" Lidt vidste jeg, at at tilføje vores patenterede overflader og vinkler til vores blender ikke kun ville løse alle de nævnte udfordringer ovenfor, men også gøre så meget mere! "

Mens blenderen selv starter den 27. februar, kan du tilmelde dig ventelisten her for at sikre dig, at du ikke går glip af et slag.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer