loader
bg-category
Denne Super Chic '90s Frisure er tilbage på kortet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle af frisurerne fra 90'erne var lidt grungy (næsten fedtede ud til tider), men den, der fangede kvinders hjerter (og jeg er også sikker på mænd) var "Rachel" inspireret af Jennifer Aniston's karakter på venner. Og nu som Harper's Bazaar rapporter, denne perfekt skårne coif med enderne krøllet under mod ansigtet, gør et comeback, med nogle af de største A-listers sportslige udseende.

Uanset om dit hår er skåret i en kort bob (som Kylie Jenner nedenfor) eller længere med lag (Olivia Palermo's smukke låse nedenfor), er disse sjove, flippy ender alsidige. "Denne stil virker bedst for folk med skulderlængde og over det, der skæres i længere lag," siger Sean James Decuers fra Pierre Michel Salon. "Det handler kun om skåret."

Hvis du har tid til at få dit hår blæst ud professionelt (drybar stylister er mestere i denne type stil), lad håndarbejdet til dem. Men hvis du er god med en rund pensel, og dit snit er et, der vil smigre denne type "rullet under" look, mere magt til dig. "Få dette udseende bedst ved at springe over de varme værktøjer og bruge en god rund pensel og volumiserende spray for at blæse dit hår," siger Decuers. "Mine favoritbørster kommer fra YS PARKS, og for volumizer kan jeg lide Phyto-produkter, som er overkommelige og fungerer godt på alle hårtyper."

Til DIY siger Decuers at bruge bredere snit af hår, bredere end din pensel. "Mindre sektioner vil kun skabe mere krølle, mens de større sektioner vil skabe den studse du er efter for dette specifikke udseende. Ved blækketørring skal du blæse mellemdelene lige ud og de øverste sektioner lige op. Brug volumiserende spray på dine rødder til give dig det fundament du har brug for sammen med tekstur, volumen og hoppe. "

Rul ned for at se nogle af vores yndlings måder at trække ud af dette udseende.

Et billede indsendt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) på

Et billede indsendt af Rose Byrne (@rosebyrneoffical) på

Et billede indsendt af Kylie (@kyliejenner) på

Et billede indsendt af Olivia Palermo (@oliviapalermo) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære