loader
bg-category
Hvornår skal man løfte og hvornår man skal udfylde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du tror måske, at alle fyldstoffer og injicerbare materialer er udskiftelige til hinanden, og de arbejder alle sammen på samme måde. Men sandheden bliver fortalt, du kan ikke injicere noget lige overalt. Nogle har et bestemt formål med at løfte, mens andre primært bruges til at genoprette tabt volumen. Og så er der tidspunkter, hvor du har brug for lidt mere end hvad der kommer i en sprøjte for virkelig at løfte din hud op igen, hvor den hører til.

"Der sker en række ændringer i ansigtet, når vi alder. Hud mister sin elastik og begynder at sænke. De fede puder i ansigtet atrofi eller krympe, hvilket resulterer i et tab af volumen. Og ledbåndene i ansigtet løsner, "siger New York plastikkirurg B. Aviva Preminger, MD. "Resultatet af alle disse ændringer er et tab af kindens fuldhed, fordybelsen af ​​smilslinjerne og dannelsen af ​​jowls." Men hvordan din læge går om at fastsætte hver enkelt af disse aldersrelaterede problemer afhænger virkelig af årsagen til problemet . "På mange patienter er der behov for en kombination af både løft og påfyldning," siger Dr. Preminger.

Du kan også lide: 3 Secrets to a Younger-Looking Neck

"Sjældent vil en patient have ren hudslaphed som det eneste aldersrelaterede problem," siger San Fransisco dermatolog Vic Narurkar, MD. "Der er multimodale aspekter til aldring, som også omfatter reduktion i facial fedt (templer, midface, marionette områder og øvre kutan læbe), ud over svaghed. Der er også submental fedt, hyperdynamiske rynker og nakkelaksitet. Så ofte vil injectables komplementere løft. Vi har skiftet fra 'påfyldning' i linjerne til at genbalancere ansigtsrummet. "

Et område af ansigtet, der næsten altid skal udfylde, ifølge New York-ansigts-plastikkirurg Dilip Madnani, MD, er kinderne, som taber volumen. Dr. Madnani siger, at der er et fantastisk område at fylde, fordi de fungerer som en søjle, holder huden op. "Når de begynder at tabe volumen, begynder vores hud at sænke, der producerer begyndelsen på jowling. For at imødekomme området kombinerer jeg rutinemæssigt ansigtsfedtoverførsel for at volumere midface- og kindområdet med en lavere ansigtsløftning eller halsløft for at slette årene. "Andre områder, der ofte kræver påfyldning, omfatter tårer, templer, læber, nasolabiale folder, marionetlinjer og overfladiske linjer omkring læber og mund.

Men hvis der er betydeligt løs hud, kan alt, hvad der injiceres eller bruges noninvasively, ikke gør nok for at give dig de resultater, du er efter.

"Patienter, der har alvorlig jowling og latex er bedre kandidater til kirurgisk løftning og derefter følger med fyldstoffer eller aurologiske fedt til rebalancering af ansigtsfedt," siger Dr. Narurkar. "De, der begynder at vise deflatering, men ikke meget laks, er bedre til at" løfte "og genbalancere ansigtet med fyldstoffer."

Det er vigtigt at vide, at ikke alle behandlinger vil give den samme levetid med hensyn til resultater. "Kirurgiske facelifts er den længste," siger Dr. Madnani. "Hvis kirurgi nulstiller dit udseende med 10 år, vil du altid blive vist 10 år yngre fremad, men du vil fortsætte med at blive alderen fra nulstillingsstedet. De fleste mennesker kommer tilbage for en touch up lift omkring 8-10 år efter den første, og det kan variere. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære