loader
bg-category
En ingrediens i disse populære drikkevarer giver mennesker alvorlig hepatitis

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi har igen og igen hørt om de potentielt skadelige virkninger af belastning på for mange energidrikke. Ikke kun er de fyldt med sukker (de kan også få dig til at føle dig nervøs og føre til maveproblemer), men halvdelen af ​​ingredienserne på bagsiden af ​​dåserne er også umulige at udtale og hvem ved hvad der virkelig er i dem. Men en florida mand kan have taget det for langt og forbi det punkt, hvor han ikke kommer tilbage.

Den 50-årige bygningsarbejder drikker op til fem energidrikke om dagen, hvilket til sidst førte til en alvorligt skadet lever. Og når din lever bliver ekstremt beskadiget, risikerer du at huden bliver gul, hvilket er præcis hvad der skete med manden. Kilder siger, at han i gennemsnit drev fire til fem drinks hver dag i tre uger lige før han blev diagnosticeret med en betændt lever, også kendt som akut hepatitis.

Hepatitis, som lægerne tror, ​​var direkte forbundet med dette over gennemsnittet forbrug af energidrikke, førte til gulsot, hvilket fik hans hud til at blive gul. Energidrikke er kendt for at være høje i vitamin B3, alias niacin. Vitaminet findes i masser af grøntsager og fødevarer samt hudplejeprodukter, men når det indtages på ekstremt høje niveauer, kan det være giftigt for leveren. Den konstante overbelastning af niacin til leveren er, hvad førte denne mand til at blive syg.

Ifølge Medical Daily er det ikke kun en isoleret hændelse. I en sag offentliggjort i Journal of Medical Case Reports i 2001 udviklede en 22-årig kvinde også akut hepatitis fra at drikke en stor mængde energidrikker dagligt i to uger.

Lærdom: Hvis du har brug for et løft af energi, er du bedre til at holde fast i normale mængder af mere naturlige kilder til koffein, som kaffe og te. I det mindste vil de ikke gøre din hud gul.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer