loader
bg-category
Olays nye værktøj fortæller dig præcis, hvor gammel din hud ser ud - og hvorfor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Olay har lige lanceret et værktøj, der fortæller dig den kolde hårde sandhed. Handler som en søster eller en god ven analyserer Skin Advisor en makeup-fri selfie du sender og et kort spørgsmål om din hudpleje rutine og præferencer og fortæller dig dine "bedste" områder, "forbedring" områder og præcis hvor gammel din hud ser faktisk ud - så indeholder produkt anbefalinger til at hjælpe med de ovennævnte områder.

Billede / Olay

Selvfølgelig kan det hele nemt blive chalked som en hoax, men der er en alvorlig mængde videnskab, der understøtter værktøjet. Teknologien er baseret på en type kunstig intelligens kaldet "dyb læring", som er inspireret af den måde vores hjerner arbejder på med flere kognitive lag for at identificere billeder. Når vi ser på billeder igen og igen, samler vores hjerner sammen hvert lag, forstår det faktum, at vi har set det før, så gemmer oplysningerne internt og bruger hukommelsen til bedre at vurdere det næste lignende billede, som det ser (Facebook bruger denne samme type intelligens til at identificere og auto tagge dine venner i de billeder, du sender).

Værktøjet står på en database med titusindvis af billeder af ansigter, som Olay indlæste i systemet, for at teknologien kan forstå, hvad en kvindes ansigt ser ud i enhver alder. Når din selfie er uploadet og dine hudpleje spørgsmål bliver besvaret, hænger Skin Advisor ind på fem "nøgle aldrende zoner": panden, kinden, hagen, kragenes fødder og underøjet, inden du bestemmer din "bedste" og "forbedring" områder (og lige da du troede det ikke kunne blive mere ærligt, ser værktøjet også på billeder af kvinder 10 år yngre end din "hudalder" for at finde ud af, hvad der holder dig tilbage fra at se sådan ud). Når alt er vurderet, er det sidste trin at anbefale de rigtige Olay-produkter, der matcher både din hudtype og bekymringer.

Selvom vi har set vores retfærdige andel af apps, der leverer en unik skønhedserfaring, er den endeligt en del af vejen for kvinder til at omfavne aldring og dets ubestridelige karakter, mens du holder døren åben for den store verden af ​​anti-aging hudpleje. Læs om vores favoritter tips til at tackle aldring her.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer