loader
bg-category
Produktanmeldelse: Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils i Binge, Ransom og Whisky

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 24/7 Glide-On Eye Pencils i Binge, Ransom og Whisky Mærke: Urban Decay Størrelse: 1,2 g Pris: $19.00

Fra Urban Decay's hjemmeside: Velvet-blødt, forbliver denne aldrig-før-set formel blød og cremet til blanding (ca. 30 sekunder) og tørrer derefter ned til en langvarig finish, som ikke vil budge. Line øjne med et strejf af farve eller gå til den fulde kunstneriske, multi-hued effekt med det brede udvalg af frodige tropiske nuancer, dybe metallics og usædvanligt levende neutrale.

Hvad jeg kunne lide: - pigmenteret - meget cremet, glid glat - langlasting, selv på vandlinjen - ikke irriterer øjnene

Hvad jeg ikke kunne lide: - smør lidt efter 8 timers slid - prisen

Det er ingen hemmelighed, at jeg byder Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils. Disse blyanter er pigmenterede, utroligt cremet og påføres glat uden at trække sig, men varer længe både på lashline og vandlinjen. Faktisk holder de i flere timer på vandlinjen og smider kun meget lidt på lashline efter 8 timers slid, men på det tidspunkt er jeg allerede hjemme, så dette er ikke et problem for mig.

Jeg ejer flere nuancer, hvoraf de fleste har gennemgået her, her og her. I dag vil jeg gennemgå de sidste 3 nuancer jeg har: Binge, Ransom og Whisky.

Binge er en mørkblå farve med en flot glans. Det er en af ​​mine yndlingsfarver, fordi det er en sandblå, ikke en sortblå og komplimenterer både grønne / hasseløse øjne og bleg hud rigtig godt.

Løsepenge er en iriserende blåtonet lilla. Det ligner næsten et duokrom, men ikke helt. Men det er min mindst foretrukne af partiet, fordi iridescence gør nyanserne ret bløde, hvilket forhindrer det i at definere øjnene såvel som de andre nuancer gør.

whisky, er den perfekte brune nuance. Denne mørke varmbrune er virkelig fantastisk (og jeg plejer ikke at lide brune nuancer) og et godt alternativ til dem der finder sorte nuancer for hårde til dagtimerne. Desværre synes jeg det er en LE-skygge, så jeg er ikke sikker på, at den er tilgængelig i øjeblikket, men forhåbentlig vil den komme op i nogle sæt i den nærmeste fremtid.

For mig er den eneste con af disse blyanter prisen. $ 19.00 er meget for en eyeliner blyant, men det er værd at hver cent. Det kan blive temmelig dyrt, hvis du vil købe mere end et par nuancer, men du kan opbevare dem uden at bryde banken ved at købe et af Eye Pencils rejsesæt, som har flere mini-blyanter, mærket så ofte udgivelser .

Tilgængelig på: beautybay.com, sephora.com og Ulta.com

Resumé Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencils i Binge, Ransom og Whisky er pigmenteret, langlængende og cremet, så appliceres glat uden at trække. Ransom definerer ikke øjnene såvel som de andre nuancer, fordi det er ret iriserende, hvorfor det har en lavere rating, men det er stadig en smuk farve. Men de er dyre.

Bedømmelse: Binge og Whisky 4,5 / 5, Ransom 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære