loader
bg-category
Søndag Random Rambling, Vol.23

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og god søndag! Læn dig tilbage, slap af og nyd mine tilfældige ramblings! 🙂

Tenerezze Limone

Tenerezze Limone af Mulino Bianco er nogle af mine favoritkiks nogensinde. De er wienerbrød med citronfragmentfyldning og er absolut lækker. Jeg elsker, at du kan smage citronen i cookies og smagen er forbedret, når du spiser dem med te. Det eneste problem er, at de er så lækre, at det er så svært at holde op med at spise dem, når du har slået åbent emballagen. Jeg fortæller mig altid, at jeg kun skal få et par, men før jeg ved det, har jeg spist fire eller fem ... derfor forsøger jeg ikke at købe dem for ofte hehe. Hvad med dig? Kan du lide citronkager?

Hvad jeg læser nu

Queens Consort: Englands middelalderlige dronninger af Lisa Hilton. Som mine almindelige læsere ved, er jeg også en historisk geek, og jeg er især fascineret af kvindernes historie. Disse bøger fortæller historien om Englands middelalderlige dronninger, fra den første dronning af England, Matilda of Flanders, gift med William The Conqueror, til Elizabeth of York, Henry VIIIs mor. Jeg har virkelig nydt godt af, at forfatteren dækker hver dronnings liv på en kortfattet og alligevel måde og dedikerer til hver af dem det rum, de fortjener, i stedet for at koncentrere sig om de mest berømte dem som Eleanor i Aquitaine og forsømmer de andre. Også Hilton skildrer dem alle retfærdigt og sætter rekorden lige på rygter, der stadig spøger dem. Det var også overraskende at opdage, at middelalderlige Queens var faktisk mere magtfulde end vi tror i dag, nyder en større grad af magt og indflydelse end Queens ville i Tudor perioden og fremover. Selv om bogen er en fascinerende læsning, er skrivestilen lidt kedelig og kedelig på steder, og derfor vil jeg kun anbefale det til historiens buffs, der er interesseret i at lære mere om middelalderlige Queens Consort og hvordan dronningens rolle udviklede sig under århundrederne.

Links

Min Makeup Blog deler nogle nyttige råd om blogging.

Makeup Geek forklarer, hvordan du rengør din makeup børster som en pro.

Phyrra deler nogle nyttige tips til nye bloggere.

Personlig pleje sandhed spørger sig selv om forsigtighedsprincippet er helt stil og intet stof?

Viva Kvinde deler forskellige måder at bruge manuka honning til skønhed.

Søndag Undersøgelse, Vol.103

1. Læser du blogs på din telefon? Nej, jeg har en meget gammel Nokia-telefon, der kun tillader mig at ringe og sende tekster, hvilket er fint med mig, fordi jeg ikke har brug for det til at gøre noget mere virkelig. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville læse blogs på en telefon, selvom jeg kunne. Jeg kan bare surfe på nettet på min computer derhjemme, da skærmen er større, og jeg kan nyde hele webstedet, layoutet, widgets og alt. Jeg forstår dog, at hvis du er ude af huset hele dagen, ville det være meget praktisk at kunne surfe på nettet på en telefon.

2. Har du mindre makeup om sommeren? Ja, jeg går normalt over fundamentet og bruger kun concealer når det er nødvendigt. Jeg kan også bruge en tonet fugtighedscreme til tider, men det er sjældent. Jeg gør også enklere øjenudseende.

3. Hvilken rengøringsmiddel bruger du i øjeblikket? Dermolab Cleansing Creamy Milk Gentle Touch. Det fjerner forsigtigt men effektivt alle spor af snavs og makeup og efterlader huden at føle sig blød. Jeg vil snart skrive en anmeldelse. 🙂

4. Glatte eller uigennemsigtige glosser? Uigennemsigtig eller halvgennemsigtig. Jeg vil i det mindste have et strejf af farve for at dukke op på mine læber, ellers hvad er meningen med at bruge det?

5. Hvad synes du om at matche din makeup til dit outfit? Jeg synes det er rigtig sjovt og gør det hele tiden! 🙂

Det er din tur nu! 1. Læser du blogs på din telefon? 2. Har du mindre makeup om sommeren? 3. Hvilken rengøringsmiddel bruger du i øjeblikket? 4. Glatte eller uigennemsigtige glosser? 5. Hvad synes du om at matche din makeup til dit outfit?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære