loader
bg-category
5 ting, der aldrig skal ske, når du får en ansigtsbehandling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At få en ansigtsbehandling skal resultere i en fantastisk udseende, men nogle gange kan denne hudplejeopløsning lade dit ansigt se mere rå og rødt ud end sund og strålende. Næste gang er du virkelig ikke sikker på, om din hud er i orden efter behandling, skal du vende dig til disse ekspertleverede tegn.

Ikke Normal: At være rød og have reaktioner dagen efterHvis du er rigtig rød dagen efter en ansigtsbehandling, PLUS du fortsat har negative reaktioner som brændende eller stikkende (noget flak og tæthed forventes efter en kemisk skræl, så tag ikke det for at være unormalt), siger Kim denne duo er et signal til at give din esthetician et opkald. "Forklar præcis, hvad du føler og hvad der er ubehageligt. Jo mere detaljeret du kan være, desto bedre kan din estetiker hjælpe dig. Han / hun kan bringe dig til en opfølgningsbehandling for at hjælpe med at berolige din hud eller anbefale nogle produkter, der skal bruges til at fremskynde genopretningsprocessen. "

Normal: En solid "nedkøling" periodeNew York berømthed estetiker Christine Chin siger, at udover at give huden en 20 minutters opvarmning til ekstraktioner, er der brug for masser af tid og de rigtige køleprodukter for at berolige eventuelle pletter, betændelser eller irritationer forårsaget af ekstraktioner. "Ingen skal have blødninger, blødninger eller flekker på vej ud af døren. Som ansigtsbehandlinger kan røre op bakterier og efterlade dem efter ekstraktioner kan også forårsage en efterbehandling. Jeg kan godt lide at bruge antibakterielle produkter sammen med lysterapi som højfrekvente wands, umiddelbart efter at sikre en hurtigere helingsproces. "

Ikke normalt: Disse to "overs"Chin mønter disse to don'ts-overexfoliation og overaggressive ekstraktioner-som tegn på, at noget ikke går rigtigt. "Overeksponering forårsager en midlertidig eller kronisk betændelse på overfladen af ​​hudceller og endda hårsække, som derefter kan blive inficeret af bakterier. Eventuelle masker eller skrælter, der anvendes, må ikke føles som om du bliver brændt (kun små prikker eller stikkende) ", siger hun. Og for den ofte debatterede udvindingsligning? "En god æstetiker skal give masser af tid til at præparere huden for ekstraktioner - ikke kun med damp, men med exfoliants og poreåbningsolier og massage. Det handler om at lokke indholdet af porerne først og ikke tvinge dem ud. "

Normal: Blødning lidt, mens du får behandlingenJa, det her er OK. "Det er normalt og muligt at du kan bløde lidt, når en pro udfører ekstraktioner på stædige træsko eller bumser. Hvordan din hud reagerer på ekstraktioner er virkelig afhængig af din hudtype og hvilken type ekstraktioner der udføres, "siger Kim.

Ikke Normal: Blødning, når du går ud af døren"Uanset hvad du skal have, skal du ikke have blødninger eller veltager, når du går ud af ansigtsdøren," siger Kim. "En god æstetiker vil bruge nok tid til at bringe din hud ned efter ekstraktioner. Hvis du bemærker noget usædvanligt, som ved kontinuerlig blødning, så lad din estetiker kende så hurtigt som muligt og sørg for, at han / hun ikke kun tager sig af dig, men fortæller dig præcis hvad du skal bruge i hjemmet og i så fald for ikke at forårsage mere blødning eller irritation. "Chin tilføjer, at hvis du stadig bløder efter dit ansigt, skal du straks kontakte din hudlæge, da dette kunne betyde et dybere problem.

Normal: Oplever en breakout efter en ansigtsbehandlingBrace dig selv: Chin siger, at dette helt sikkert kan ske, afhængigt af tjenesten. "Da ekstraktioner normalt indarbejdes i mine ansigter, og jeg trækker urenhederne dybt i dine porer til overfladen, vil der helt sikkert være en rødhedsfaktor, da din hud oplever en noget grov behandling for at få dem helt fjernet. Det værste din hud vil se er den samme dag i nogle tilfælde. Hvis du har aknehud, kan det tage et par dage at helbrede, hvad der allerede var der. Der er også mulighed for breakouts, der forekommer i timer og dage efter behandling. Dette betyder ikke, at dit ansigt var ineffektivt - det betyder faktisk, at du med succes har trukket urenhederne dybt inde i huden. "

Ikke Normal: Tænker du kan stive det røde tæppe lige efter en intensiv ansigtsbehandlingDette kan ikke gælde for mere moral, men det er noget at overveje. "Hvis du har en stor begivenhed der kommer op, skal du sørge for at planlægge dit ansigt i overensstemmelse hermed," siger Chin. "For eksempel, hvis din begivenhed er en uge fra i dag, vil jeg ikke anbefale at have en intensiv ansigt med dyb peeling eller rensning, men snarere opmuntre en blidere version af ansigten to til tre dage før. På denne måde vil din hud blive glødende til lejligheden. "Bundlinjen: Hvis du ikke er sikker på hvad der foregår eller har lyst til noget," bare ikke rigtigt ", selv et par dage senere, tilbyder Chin denne hudpleje råd: "Sørg for at kommunikere ubehag til din æstetiker - vi kan helt sikkert informere dig om de bedste produkter der skal bruges hjemme for at hjælpe med at berolige og lindre huden."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære