loader
bg-category
Rose Lattes er trending og vi har brug for en lige nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi har hoppet på gurkemeje, matcha og blå latte båndvogne, men ingen af ​​disse levende drikkevarer virker lige så dejlige som den nyligt trendige, smukke rosa latte. Denne nye iteration er en blanding af et par af vores yndlings ting: blomster, blødt tusindårsrosa og rosenvand.

New York City's Blank Slate Tea siger, at de tilføjede den lækre sammensætning til deres menu som en sund, koffeinfri indstilling til deres valg af lattes, men dens Instagram-værdige pastellrosa farve har gjort det til en overlegen bestseller. "Vi bryger rosenbladerne for at lave et roseconcentrat, tilsæt rosenvand for at give den den perfekte rosenrøde smag, bland i lidt mælk og tilsæt spiselige rosenblade ovenpå," siger medstifter Ashley Jaffe.

Rose Lattes er ikke eksklusive til Blank Slate Tea, da drikkevaren har poppet op både i udlandet og stateside. Vi kender sin trend, fordi ingen kan modstå trang til at dele smukke latte billeder på sociale medier. Skønhedsinflytende Amra Olević (aka AmRezy) besøgte for nylig tebutikken for at få sine egne pink-on-pink snaps af den rosenrøde forfriskning.

Rose latte 🌸

Et indlæg delt af Amra Olević (@amrezy) på

Ud over at garantere flere muligheder på dine indlæg, siger Jaffe, at denne kronblade-infunderede te er fyldt med antibakterielle, antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber, så det er også godt for din hud. Hvem elsker ikke en rosenkleuret verden, hvor æstetik og wellness går hånd og hånd?

Et indlæg deles af Mae & Olivia (@rooftopsandcoffeeshops) på

Når dine negle matcher din latte 💅☕ #roselatte #pinkdrink

Et indlæg delt af Sami Atkinson (@shannonsweetheart) den

Et indlæg delt af Jo (@ jo.anna_8) den

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer