loader
bg-category
Du kan se, hvordan du vil se som Kylie Jenner med midlertidige "Cinderella Lips"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Crafty dermatologer har fundet en mulighed for folk, der ønsker at plumpe deres læber, men er ikke helt engagerede nok til fuld-on injicerbarheder (eller Kylie Jenner Challenge).

"Cinderella Lips" - så navngivet, fordi de forsvinder efter 24 til 48 timer - er den nyeste nye injicerbare, lavet af en simpel saltopløsning. Dr. Michele Green, en kosmetisk dermatolog fra NYC og RealSelf-bidragyder, fortalte os, at saltvand er en mulighed for folk, der vil teste, hvordan de ville se med kosmetisk ændrede læber, fordi løsningen derefter vil blive absorberet tilbage i din krop om bare en dag eller to. Udseendet vil imidlertid ikke være så subtilt eller naturligt udseende som med hyaluronsyre lipfyldstoffer som Restylane og Juvederm, forklarede Dr. Green. (Um, ikke sikker på, at Jenners læbefyldstoffer også var særligt naturlige.)

LÆS MERE: Kylie Jenner Langt om længe Advarer til brug af Lip Fillers

Restylane og Juvederm på den anden side varer i op til seks måneder, eller indtil patienten vælger at opløse dem med en injektion af hyaluronidase. Den sytten år gamle Jenner, hvis berygtede and-læber er utænkeligt delvist ansvarlig for at starte denne dille, har indrømmet at få en "midlertidig læbebehandling", der kunne være en af ​​de ovennævnte.

Som enhver injektion, siger Dr. Green, er der risiko for blå mærker, midlertidig hævelse eller sjældent lokal infektion. Når det gøres sikkert, kan injektionerne udgøre en mindre permanent måde at se, hvordan du ser ud at trække en Kylie. (Kan nogen sige Halloween kostume ?!) Løsningen er blevet brugt på samme måde for dem der overvejer brystimplantater, eller endog kvinder, der bare vil have uges lange bryster.

Vil du prøve 24-timers "Cinderella Lips" eller er ideen om nåle i dine læber for ubehagelig? Lad os vide i kommentarerne!

LÆS MERE: Kylie Jenner beder teenagere at stoppe #KylieJennerLipChallenge

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære