loader
bg-category
Hvad skal man gøre i denne weekend: Friske Courgetter Fries, DIY Makeup Remover & More

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Du har sikkert nogle spændende weekendplaner, der allerede er lagt ud. Men hvad med de dovne lørdag og søndag formiddag, når du bare vil slappe af, men også føle at du får mest muligt ud af dine dage? Tillad os at inspirere dig: Vi har fundet nogle sjove DIY ideer, der vil holde dig beskæftiget lidt, og vigtigst af alt, lad dig føle dig både produktiv og forkælet.

1. Vil du gå mere naturligt med din skønhedsrutine? Gå til din nærmeste Trader Joe's og hent nogle kokosolie, venner, fordi du forsøger DIY makeup remover denne weekend. Brug af kokosolie til at fjerne din makeup - herunder hård at fjerne øjenmakeup som mascara - holder kemikalier væk fra dit dejlige ansigt og vil reducere affaldet.

2. Courgetter frites er et af livets største fornøjelser. Du behøver ikke at gobble ned de stegte, selvom! Bag dine egne cracker-crusted parmesan courgetter fries ved hjælp af olivenolie i denne weekend for en crunchy treat.

3. Det er fem o'clock et sted! Så gå til vinbutikken på vej hjem fra arbejde og bland denne frugtbare cocktailopskrift fra Deep Eddy Vodka. Hvis hindbær, limonade og klub soda ikke lyder som himlen i et iskoldt glas, ved vi ikke, hvad vi skal gøre med dig.

4. Har du stadig ikke nok at gøre? Så tjek vores yndlings Pinterest-knapper i ugen for et let, billigt DIY-produkt, 5-minutters muffin-træningstræning og yoga-fixer for at nix din dårlige kropsholdning!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer