loader
bg-category
Chrissy Teigen: "90% af mit hår er meget falsk"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Chrissy Teigen er Taylor Swift fra modelbranchen. (Eller mere præcist, Taylor Swift er Chrissy Teigen af ​​musik.) Hun er på alle hændelser, hun er sjov på Twitter og Instagram, hun har en kadre af berømte venner, og hun kommer endda ud med en kogebog baseret på sin opskrift blog . Det Sports Illustreret supermodel satte sig sammen med Refinery 29 for at diskutere hendes skønhedstips, og vi kan ikke tænke på nogen, vi hellere ville få råd fra.

På hendes seneste hår ændres:

"Vi slog op Sally's [Beauty Supply Store] i Mexico [grin] og vi gjorde det bare på et indfald. Mit problem er, 90% af mit hår er meget falsk, så jeg forstod ikke det vejafgift, det ville tage på alt. Så det var ikke det nemmeste at få det tilbage til [blonde]. Det tog 25 timer i alt over en tre dages periode at få det tilbage. "

På hårforlængelser i Hollywood:

Alle har dem. Da jeg først fik dem, havde jeg ingen anelse om, hvor mange folk havde dem på det røde tæppe. Jeg har kun det sidste år begyndt at arbejde sammen med denne vidunderlige kvinde Priscilla i L.A. Disse er permanente i mit hår [nu], men jeg plejede altid at bruge clip-ins, og det var som om seks år eller deromkring. Men jeg ved ikke, hvorfor folk vil lade ud som om de har dette naturlige fulde hår. Jeg har bare aldrig brydde sig om det af en eller anden grund - jeg aner ikke, hvorfor folk er så hemmelighedsfulde om det. Ærligt, jeg kan ikke engang svare på det, det er bare så fjollet for mig. Jeg tager det ud i slutningen af ​​hver nat, jeg elsker at Instagram det. "

På - gisp! - går i seng uden at vaske hendes ansigt:

"Det er sjovt, for jeg er faktisk vild med [hudpleje], når jeg er på et fly eller noget. Når jeg rejser, er jeg den bedste pleje af min hud, fordi jeg har hele tiden i verden og kan sætte på hver fløde. Men når jeg kommer hjem efter en lang dag, er jeg ikke god til at holde alt op - serumerne og lotionerne og potionerne jeg har - nogle gange vasker jeg ikke mit ansigt. Men jeg er nødt til det på et fly, jeg går meget hårdt. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer