loader
bg-category
The Best Powder Foundation Vores Editor har nogensinde brugt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Urban Decay

Farvel, flydende fundament! Farvel, pulver! Farvel, grundbørster! Farvel, apotek svampe! Der er en ny sheriff i byen, og hun hedder Urban Decay's Naked Skin Ultra Definition Pulver Foundation - et fundament der fortsætter som et pulver, men dækker dine pletter og udligner din hudfarve frem for let at sætte din makeup. Jeg modtog dette produkt som en prøve fra Urban Decay, men jeg vil genopfylde det selv, lige så snart det løber ud.

Produkt: Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Pulver Foundation

Pris: $36

Vi tænker:

Brugsvejledning: Du har nok ikke brug for mig til at fortælle dig dette, men Urban Decay udmærker sig på emballagen: Smuk på en hårdkanten feminin måde, men også funktionel. Dette pulverfundament kommer i en solid og robust kompakt, som selv kommer i en lille lilla tilbage, hvis du vil have dine dyrebare produkter beskyttet, mens de bæres inde i din pung.

I din kompakte, får du en anstændig størrelse mængde produkt og en stor, god kvalitet svamp. Du kan dæmpe svampen for at påføre pulveret vådt (det går lidt cremeagtigt, men tørrer hurtigt og ser svagt ud som tørret ler) eller bare fluffer det med en almindelig pulverbørste. Anvendt vådt, pulveret ser lidt mat ud; anvendes tørt, det går mere mat-ified. Du kan bære Urban Decay's Naked Skin Ultra Definition Pulver Foundation med concealer, men det er et stærkt nok fundament, at du springer over det tidskrævende trin, hvis du er i et haste. (Og hvem er ikke om morgenen?)

Resultater: Jeg må sige: Jeg er en skønhedsredaktør, og jeg har brugt mange fundamenter, mange pulvere og mange pulverfundamenter. Dette er ærligt min favorit produkt i alle tre kategorier. Prispointet kan skræmme kvinder væk på et apotekskønhedsbudget, men efter min mening er det 100% værd at splurge at få god kvalitets makeup i solid emballage med fantastisk opholdskraft. (Klip det først på din hud først ved din lokale Sephora, så sørg for at du får den rigtige farve!)

Sandt til Urban Decay's reklamekopi, føles dette pulverfundament faktisk "fløjl-y" på ansigtet, på trods af at det er tung nok til at dække rødhed og pletter på egen hånd. Mit ansigt spiser normalt op makeup som en gylden retriever på chowtime, men det kommer ud om natten på min makeup klud som det skal.

Mit eneste ønske er, at Urban Decay gør en version af dette pulverfundament, at er ikke demi-mat. Selvom dette pulver føles lys, kan matte makeup - selv demi-matte makeup - virke som en fuld-on "Jeg har fundament!" Look. Det er ikke kage-y, men du vil se ud som om du har makeup. (For nogle af os er det dog meningen!)

Ansvarsfraskrivelse: Jeg modtog Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Pulver Foundation som en prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære