loader
bg-category
Fejr meddelelsen om "Frozen 2" med nogle "Frozen" Beauty Products

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vi har fået mange "Frozen" -relaterede pressemeddelelser i det seneste, og i dag lærte vi hvorfor. Det er officielt: "Frozen 2" sker! Kristen Bell, aka Anna, skrev et billede på Twitter for at bryde nyhederne:

Tja, teknisk set lavede Disney's Bob Iger og John Lasseter den store meddelelse denne formiddag på et årligt generalforsamling i San Francisco, skrev Hollywood Reporter.

Så til ære for de store nyheder, vi regnede med, at vi ville runde op nogle af de bedårende frosne skønhedsprodukter, du kan få fat i. Du ved, så du kan forkæle dine børn (eller selv?), Mens de venter med spænding på den nye film til premiere. Bemærk også, at de alle er udelukkende solgt hos Walgreens (de har en slags Disney-collabæk der), så gætter det nemt for alle dine "Frosne" shoppingbehov!

Hilsen af ​​e.l.f. Kosmetik

nisse. KosmetikDen begrænsede udgave Elsa Beauty Collection har rigt pigmenterede øjenskygger og øjenliner, en ansigts-konturpalette og lipglans. "Skønhedsbogen" indeholder en trinvis vejledning til at skabe Elsa-inspireret prinsesse og sne dronning makeup udseende, så du kan slippe ud din indre is prinsesse ubesværet.

Courtesy of London SOHO

London Soho Elsa CollectionDer er en kosmetisk taske stil og størrelse, der passer til enhver skønhedskærers behov ... alt i isblå og med Elsas ansigtfront og center.

Hilsen Ardell

Ardell Frozen Lash KitsIngen Disney prinsesse efterligning ville være komplet uden nogle falske, farvede øjenvipper, right? Ardells eksklusive lash kits omfatter deres "Demi Wispies" bindestreger i sort, blomme og blå og lash lim. Selvfølgelig har de også en isdronningstutorial.

Hilsen af ​​ORLY

Orly Colour Blast Elsa Snow Queen's Spring Nagel Polsk CollectionSamlingen omfatter både iskolde, skimrende blå og lilla farver og lyse, prægtige springtoner.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer