loader
bg-category
Overskydende mavefedt er forbundet med denne vitaminmangel

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tilskud, fra den gummy version, der har til formål at vokse længere hår til dem, der retter sig mod vægttab, er i øjeblikket alle raseri og med god grund. Masser af ny forskning har poppet op på det seneste, afslørende fantastiske under-radar fordele ved kosttilskud, som mange af os ikke har tænkt at forsøge. Der er dog en mulighed for, at undersøgelser har vist betydelige resultater (langt mere end et par andre), og en ny undersøgelse bekræfter, hvor vigtigt dette vitamin faktisk er.

D-vitamin, som normalt er forbundet med knogleresundhed, har endnu en stor fordel. Ifølge en ny undersøgelse er højere niveauer af mavefedt og større taljener mere almindelige hos mennesker med lavere niveauer af dette vitamin.

Du kan også lide: Din konstante opblødning kan forårsages af denne vitaminmangel

Undersøgelsen, som blev udført af VU University Medical Center og Leiden University Medical Center i Holland, undersøgte sammenhængen mellem fedme og lavt D-vitaminindhold, Medicinsk nyheder i dag rapporter. Med fokus på kvinder i alderen 45 til 65 analyserede forskere deres samlede fedt, maven fedt siddende under huden, fedt omkring organerne og fedt i leveren. Resultaterne viste, at både total og abdominal fedt var forbundet med lavere niveauer af D-vitamin.

Selvom årsagssammenhængen mellem vitamin D og mavefedt ikke er helt kendt endnu. Det er uklart, om en mangel i D-vitamin forårsager overskydende mavefedt eller hvis overskydende mavefedt forårsager mangel på D-vitamin. "På grund af denne undersøgelses observatoriske karakter kan vi ikke drage en konklusion om retningen eller årsagen til sammenhængen mellem fedme og vitamin D niveauer, "siger Rachida Rafiq, ledende forsker ved undersøgelsen." Denne stærke sammenslutning kan dog pege på en mulig rolle for D-vitamin i opbevaring og funktion af abdominal fedt. "

Så i betragtning af en anslået 40 procent af USA's befolkning er mangelfuld i D-vitamin, er det vigtigt at få dine egne niveauer kontrolleret af en læge. Disse resultater viser trods alt, hvor vigtigt nok D-vitamin faktisk er.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære