loader
bg-category
Produktanmeldelse: Kryolan Lipstick Classic i LC101

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Læbestift Classic i LC101 Mærke: Kryolan Størrelse: 4g Pris: €12.80

Fra Kryolans hjemmeside: Læbestift med en velprøvet formulering, herunder E-vitamin for at stimulere hudens reparationsmekanisme. Lipstick Classic giver et matt indtryk og er kendt for sin gode holdbarhed. Denne Lip Rouge fås i en bred vifte af mere end 48 nuancer.

Hvad jeg kunne lide: - pigmenteret - Cremet tekstur, glider let på - tørrer ikke læber - langlasting

Hvad jeg ikke kunne lide: - duften - emballagen ser kedeligt ud

Kryolan er et tysk mærke, der specialiserer sig i professionel make-up til teater, film og tv, men har også en bred vifte af produkter, som alle kan bruge. Deres produkter, der kommer i kedelig, men praktisk emballage, der bærer deres logo af en teatralsk maske, er designet til at modstå varmen i lys og ydeevne og giver en fremragende farveudbetaling. Så jeg var meget begejstret, da jeg fik chancen for at prøve deres Lipstick Classic i LC101. Lever det til sine krav?

Kryolan Lipstick Classic i LC101 er en lys rød skygge med orange undertoner og en let skinnende, næsten matt finish. Selvom den er fed og lys, er den også slidstærk og ville passe til selv retfærdige skønheder. Det kan også nemt bæres i løbet af dagen, så længe du holder resten af ​​din makeup naturlig. Læbestiftet er også meget pigmenteret, og du har kun brug for meget lidt til hver applikation.

Fordi skyggen er fed, skal du være meget forsigtig, når du anvender den. Jeg anbefaler at du bruger en læbebørste, da det giver dig mulighed for en mere præcis anvendelse og giver dig bedre kontrol (vær venlig at undskylde den dårlige ansøgning på billedet ovenfor, men jeg havde allerede prutet et par lippies den dag, der tog sin vejafgift på mine læber ). Tekstur er cremet og glider nemt. Det tørrer ikke læber, men jeg finder det ikke særlig fugtgivende heller, så jeg kan lide at påføre et tyndt lag af læbebalsam nedenunder.

Læbestiftet har også stor opholdsstyrke. Det varer ca. 5 timer på mig, hvis jeg ikke spiser eller drikker. Og selv efter et måltid forsvinder farven ikke helt, men falder ind i en flot, naturlig plet. Det eneste, jeg ikke kan lide om læbestiftet, er dens stærke voks duft, men heldigvis hang det ikke lang tid.

Tilgængelig på: stockmakeup.com

Resumé Kryolan Lipstick Classic i LC101 er en lys, men bærbar rød skygge med orange undertoner. Meget pigmenteret, den har en cremet tekstur, der glider let på læberne og tørrer dem ikke ud, men gør dem heller ikke fugtige. Det varer længe på læberne, før de falder til en dejlig plet, men den duftige duft kan sætte nogle mennesker væk.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer