loader
bg-category
6 Super Easy Tips til at gøre din blowout sidste vej længere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Enhver, der nogensinde har haft et blowout, har været der: Dit hår kan se coiffed, hoppende og stort set perfekt - indtil du vågner op næste dag til en skræmmende scene med frizz, bukser og fuld-on katastrofe. Celebrity hairstylist og thinning hair ekspert Angelo David Pisacreta fra Angelo David Salon siger det behøver ikke at være på den måde og tilbyder disse tips til super anden dag (og tredje og måske fjerde dag) hår:

Hænderne vækDette er nok det nemmeste, du kan gøre: Rør ikke ved dit hår! Som Pisacreta forklarer, er dine fingre olde; røre ved dit hår og det bliver også olieigt.

Sove højreHvis du går i seng med godt hår og konsekvent vågner op med en fuglestamning, vil du måske gerne klæde dine bomuldsbetræk. "Sove på en silke pudebetræk for at undgå frizz og tangles," siger Pisacreta.

Du kan også lide: Sådan vågner du op med perfekte bølger

Master den løse ponyNår hovedet rammer puden, siger Pisacreta, at det er den stil han anbefaler at sove i. "Vrid dit hår i en løs hestehale og bind den op på toppen af ​​dit hoved."

Gå lysPro tip: Brug ikke overbrugte produkter, uanset hvor meget de lover at holde stilen din stil. Pisacretas valg: Specielt formulerede shampooer og balsamvarer, der maksimerer studs og krop og øger volumen uden at løfte kutiklet eller forårsage tørhed. "Tør shampoo er også et godt produkt til at gøre din blowdry vare længere sammen med en stor hår børste."

Gå ikke over børsteBlowout narkomaner ved aldrig rigtigt, om dette trin er ok, men Pisacreta siger at gå efter det. "Bør dit hår hver aften med en pølsebørste, der vil trænge ind i rødderne, fordele jævnligt naturlige olier og forsigtigt glatte krybdyret og efterlade håret med en sund glans."

Dygtigt tage et brusebadTag hurtige brusere og brug en stor badekåbe, siger Pisacreta, og tilføjer, at du kan gå så længe som seks til syv dage uden at vaske, afhængigt af din hårtekstur. "Hvis du har fint hår, vil du måske vaske det oftere, måske hver anden dag, så det ikke ser fladt eller fedt ud. Hvis du har krøllet eller groft hår, tror jeg, at et vindue på tre til fem dage er godt. Og endelig, hvis du har lang tænkt hår eller hvis du har påbygninger, måske seks eller syv dage. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære