loader
bg-category
Denne Hyperpigmentation-Fighting Procedure blev udført 3,2 millioner gange sidste år

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er ingen hemmelighed, at kosmetiske procedurer har været stigende i løbet af de sidste par år, men en ny meddelelse fra American Society for Dermatologic Surgery (ASDS) viser, hvor stor trenden er taget ud. Ifølge ASDS blev der udført næsten 12 millioner kosmetiske procedurer i 2017, over 10 procent mere end i 2016 og fordobling siden 2012 afslører pressemeddelelsen.

Derudover opdagede 2017 ASDS Survey on Dermatological Procedures at hudkræftbehandlinger blev rangeret som den mest udførte procedure for det sjette år i træk, hvilket producerede mere end 3,5 millioner procedurer. Selv om dette er helt sikkert imponerende, var det konstateringer om en anden procedure, der virkelig overraskede os. Den næst mest udførte procedure i 2017 var laserklokering i 3,2 millioner færdige procedurer med det formål at behandle hyperpigmentering fra solskader, alderspletter og overskydende hår.

Du kan også lide: Restylane Lift fik lige FDA godkendelse til en helt ny brug

Det var overraskende, at injicerbare stoffer var et andet populært valg for forbrugerne med 2,1 millioner neuromodulatorer administreret sidste år. Faktisk har injicerbare stoffer været stigende i nogen tid, med neuromodulater stiger med syv procent og blødtvævsfyldstoffer stiger med 21 procent siden 2012.

Ræsonnementet bag disse stigninger i kosmetiske procedurer er simpelt: ASDS forbrugerundersøgelsen om kosmetiske dermatologiske procedurer viste, at folk søger at føle sig "mere selvsikker, mere attraktiv og ser så ung ud som de føler", og som følge heraf vender de til dermatologer for at opnå det. I betragtning af de teknologiske fremskridt, der gøres tilgængelige for kontorer, anti-aging muligheder er mere tilgængelige end nogensinde, kan vi kun antage, at disse tal vil stige igen i 2018.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer