loader
bg-category
Geit Yoga er en ting, og folk elsker det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Så længe vi har hørt, skal yoga ikke kun give dig en fantastisk træning, der styrker og toner kroppen, men også sætter dit sind i en tilstand af Zen, hvilket gør det lettere at lindre stress og "lade tingene gå ." I årenes løb har der været masser af yogatrender-hot yoga, ariel yoga, mama og mig yoga-nogle der har stået tidstesten og andre, der var væk, før du selv vidste om dem. Den seneste yogatrend, som vi lige har hørt om, er ged yoga. Ja, du læser det rigtigt.

Min mor mener, hun er en fugl? Eller noget? 🐦🐦🐦 Hun skulle forsøge at være en ged. Geder har mere sjovt. #truedat #pennythegoat #goatyoga

En video indsendt af Penny Lane (@penny_thegoat) på

Yogis er på vej til en speciel gård i Oregon for yoga klasser, hvor ægte geder bogstaveligt talt kommer på ryggen, mens du slår din yndlingsligeste yoga ud. Formålet: Geder er angiveligt afslappende dyr, der bliver involveret i klasserne, og det tilføjer et unikt element til oplevelsen.

Tro ikke på os, at dette er noget, som folk rent faktisk betaler for at gøre (og gå på kilometerlange ventelister for)? Se selv.

#goatyoga @ altingisthebest

En video indsendt af Josh Spooner (@spoonloon) på

Omdøbe børns poser til barns pose #goatyoga #yogapose #yoga 🐐💛

Et billede indsendt af suntwine (@suntwine) på

✨ #goatyoga ✨ ... Jeg har tre eller så #stopdropandyoga indlæg kommet på yas !! Så jeg mærker alle i dem alle! @kelsey_supreme @ s.yogini @katydoesyoga Jeg rocker også nogle nye og fantastiske præsenterer fra @graciegirl_yogi !!! Begge håndledte 😁😁😁 #mr_bittles elskede dem også ... helt sikkert fik nogle billeder af ham smag dem! Oops! Geder bliver geder 😂 ..... #yoga #sdy #yogafun #yogalove #goat #goatsofinstagram #new #jewelry #thankyou #grateful #happy #stretch #mountains #smile #westvirginia #yogawithpets #yogawithdogs ish #lovehim #beardgame # goatee #health er lig med #wealth #namaste ✨🙏✨

Et billede indsendt af Sashaba -goatmom (@thisgoatslife) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer