loader
bg-category
Hvad er den bedste måde at tørre dit hår på?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Skal du tørre dit hår eller er det bedst at lade det lufttørre? De fleste foretrækker at bruge en tørretumbler, fordi det er mere bekvemt, men fans af lufttørring undgår det så meget som muligt og siger, at det ikke er sundt for hår. Så hvad skal du gøre? Nå, begge metoder har deres fordele og ulemper, og det er op til dig at vælge den der passer bedst til din livsstil og behov. Her er nogle fakta, der hjælper dig med at vælge:

Lufttørring

Lufttørring gør ikke håret til varme og den skade, der forårsager. Så hår, der tørrer på denne måde, er mindre tilbøjelige til at beskadige og ødelægge. Denne metode foretrækkes normalt af dem med kort hår.

Årsagen er åbenbar. Jo længere dit hår er, jo længere det tager at tørre og i vores hurtige samfund, kan ikke alle vente timer for deres låse til lufttørre. Og at gå ud med vådt hår om vinteren er ikke rigtig en god ide. Hvis du har tid til at lade dit hår lufttørre, husk at dine låse er i en meget skrøbelig tilstand, når de er våde.

På grund af det skal du være meget forsigtig og forsigtig med det. Forsvigt forsigtigt vandet med et håndklæde (det hjælper med at fremskynde tørretiden) og brug en tandkog for at koge den. Undgå også at trække og trække. Og lad det ikke lufttørre i vinden, da det får dit hår til at knude. Lufttørring er min yndlingsmetode til tørring af hår. Jeg lader det altid tørre om sommeren og om muligt også om vinteren. Jeg bemærker, at på denne måde er mit hår blødere, mindre beskadiget og mere skinnende også.

Blødtørring

Blødtørring er den mest almindelige, bekvemste og hurtigste måde at tørre hår på, og giver det også noget volumen. Desværre kan det også forårsage en masse skade på dine låse. Varmen fra blæseren kan nedbryde kutikulaen (hårets yderste beskyttende lag), hvilket gør håret svagt og tilbøjeligt til at splitte ender og brud. Det røber også hår af fugt, hvilket efterlader det tørt og sprødt.

Hvis du vælger at tørre hår på denne måde, skal du altid indstille tørretumbleren på den laveste varmeindstilling, og du må ikke holde det for tæt på hovedet for at begrænse skaden. Jeg kan ikke lide at bruge en tørretumbler, så jeg forsøger at bruge den kun, når det er absolut nødvendigt. Jeg bruger det mest om vinteren, og selv da blæser jeg bare håret, indtil det er fugtigt og lad det lufttørre.

Selv om slagtørring er mere bekvemt, er lufttørring mindre skadelig for håret. I sidste ende, men hvilken metode du vælger kommer ned til dine personlige præferencer og behov. Så hvordan tørrer du dit hår?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære