loader
bg-category
Udseende: Iced Mocha

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

i dag vil jeg bare vise dig et meget simpelt og hurtigt udseende, jeg gjorde med guld og brune øjenskygger. På mine læber brugte jeg NYX Jumbo Lip Pencil i Iced Mocha, en glitrende beige med pink undertoner. Jeg var ikke sikker på, at jeg ville lide denne skygge, da jeg tog den op, men i betragtning af at de fleste af mine læbeprodukter er pink, tænkte jeg, at det ville gøre en god ændring, og jeg må sige, at jeg absolut elsker det. Farven er meget smuk og tekstur virkelig cremeagtig. Jeg vil snart sende en anmeldelse, men nu ser det sådan ud:

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup I-Divine Storm Eyeshadow Palette - Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Whisky - Bottega Verde Mascara Volume Extra Black - Liz Earle Sheer Skin Tint SPF15 - Bobbi Brown Creamy Concealer - Nyt kosmetik rødme om sommeren - NYX Jumbo Lip Pencil i Iced Mocha

Kørselsvejledning: - Påfør en øjenskygge primer til dine øjne (jeg brugte Too Faced Shadow Insurance) for at hjælpe makeup ophold put hele dagen. - Påfør en guldskygge (jeg brugte den i Slanke Makeup I-Guddommelige Storm Øjenskygge Palette) på låget. - Sæt en mørk, beskidt guldskygge (jeg brugte den i slanke Makeup I-Divine Storm Eyeshadow Palette) på creasen. - Påfør en mat mørk brun skygge (jeg brugte den i den glatte sminke i-guddommelige storm øjenskygge palette) på krøllet, men pas på ikke at bringe det op for meget. Du ønsker at intensivere farven på krøllet, men vil have noget af guldet, der ses over den brune, for at skabe en fin gradienteffekt. - Sæt en bleg fløde skygge (jeg brugte den i Sleek Makeup I-Divine Storm Eyeshadow Palette) på panden til at fremhæve. - Line din vandlinje med en brun blyantforing (jeg brugte Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Whisky) og anvende mascara. - Påfør foundation eller tonet fugtighedscreme for at udjævne skintonen (jeg brugte Liz Earle Sheer Skin Tint i Bare) og følg med concealer (jeg brugte Bobbi Brown Creamy Concealer) hvor det var nødvendigt (jeg brugte den til at skjule mørke cirkler). - Påfør æselene i dine kinder på en æselbrune rødme (jeg brugte Neve Cosmetics Blush In Summertime). - Påfør en skinnende beige skygge (NYX Jumbo Lip Pencil i Iced Mocha) på dine læber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer