loader
bg-category
Letters To Beauty Brands, bind 01

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

det har været et stykke tid siden jeg skrev et brev til et skønhedsmærke, og det er fordi jeg finder det svært at skrive dem, medmindre jeg har noget at rant om. Jeg tror jeg kunne rave om, hvor meget jeg elsker Slank Makeup eller Barry M eller Shiro Cosmetics, men lad os se det, efter første afsnit vil du begynde at gøbe og forlade bloggen. Så jeg troede, at jeg bare ville skrive kortere breve for at udtrykke mine tanker om bestemte mærker og se om du deler dem også. Og vær så velkommen til at skrive dit eget brev til ethvert mærke i kommentarerne! 🙂

Kære Våd og vild, vi mødtes først da jeg var en brudt teenager. Derefter havde dine produkter et kedeligt valg af skygge, en pulverformet og chalky tekstur og ingen farveudbetaling. Trods de overkommelige og fristende priser begyndte jeg snart at undgå dig. Men et årti senere (gosh, jeg føler mig så gammel nu lol), skønhed bloggere begyndte at rave om dine produkter, og jeg troede, jeg ville give dem en chance. Du havde (endelig!) Styrket dit spil og frigivet interessante og meget pigmenterede produkter. Emballagen sugede stadig, men du kan ikke have alt rigtigt? Især når priserne er så billige. Og for et stykke tid siden, lige på det tidspunkt, hvor dine nye øjenskyggepaletter (som jeg bare var ved at dø for at prøve), begyndte at komme ud, forsvandt du fra Italien! WTH ?! Når dine produkter sugede, kunne de findes overalt, og nu er de faktisk gode, du forlader landet ?! Det er så uretfærdigt! Vær venlig, kære Wet n Wild, kom tilbage snart! Og tag dine paletter med dig!

Kære Michael Todd, du har gjort det, jeg troede var umuligt, og det skaber en creme øjenskygge, der ikke krøller på mig. Jeg havde næsten givet op på creme øjenskygger, da de fleste af dem har tendens til at skubbe forfærdeligt på mine noget olieagtige låg efter en time eller så selv med en primer, men dine Long Wear Creme Shadows er fantastiske og så langvarige! Selv uden base forbliver de fra morgen til nat. Når jeg er i rush eller ved, at jeg kommer ud af huset hele dagen, vil jeg anvende dem på mine låg og vide, at jeg ikke behøver at bekymre mig om min smukke øjenmakeup resten af ​​dagen. Så tak for disse vidunderlige øjenskygger, og tak dem aldrig!

Kære Estee Lauder, i årevis har jeg ikke været meget opmærksom på dig, fordi du havde et kedeligt og gammelt billede, der bare ikke appellerede til mig. Men alt der ændrede sig, da Tom Peacheaux underskrev som din nye kreative makeup-direktør. Nu er dit billede friskere, mere sjovt, men stadig glamourøst og sofistikeret. Dine øjenskygger har en dejlig tekstur og er nu tilgængelige i dybere nuancer, og jeg elsker duftens duftprodukter. Men hvorfor er der så få fundament nuancer til rådighed i Italien? Jeg vil virkelig prøve dit Double Wear fundament, men du sælger kun 4 eller 5 nuancer i Italien, og de er alt for mørke for mig. Du laver omkring 20 nuancer af det fundament, men du valgte at sælge så få her. Ikke mange mennesker vil være i stand til at finde en god kamp og bliver nødt til at gå glip af et vidunderligt produkt. Så uretfærdigt! Så vær så venlig at udvide skyggeudvalget af dine fundamenter og andre basisprodukter, så alle får mulighed for at prøve dem!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer