loader
bg-category
Denne Supermarked Food Staple gør mennesker virkelig syge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Forberedte måltider er stort set den travle persons tidsbesparende guld. Pick up noget, nogen andre lavet i købmanden, bruge mindre penge, end du ville på en restaurant og få mulighed for at få en sundere ret end hvad du kunne lave hjemme ... hvad kunne være bedre? Godt, det lader til, at du holder fast i dit eget køkken. Som den Wall Street Journal rapporter, der er en slags "fødevaresikkerhedsproblem", der foregår, og ingen af ​​de store kæder synes at være immun for det. Og som prognosen for færdigretter tilberedt mad forventes at nå en rekordhøj $ 30,8 mia. I detailsalg, er det en kategori, der klart fortsætter med at vinde popularitet - sammen med nogle problemer.

Du kan også lide: Nogen er død af at spise Dole Salat

Numrene lyver ikke: WSJ peger på, at friske tilberedte fødevarer genererede 15 milliarder dollar i salget i supermarkeder i 2005, et tal, der næsten er fordoblet til ca. 28 milliarder dollar sidste år. På samme måde rapporterer de amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse, at foodbourne sygdomsudbrud (med salmonella som den mest almindelige) i amerikanske supermarkeder mere end fordobles fra 2014 til 2015.

Tilfælde 1: Hele fødevarer modtog i juni et FDA advarselsbrev vedrørende deres fødevareberedskab, som havde nogle alvorlige overtrædelser (herunder beviser for listeria). Nu har kæden lavet over deres tilgang, afbrydelse af forarbejdning af kød, fjerkræ og rå fisk og skaldyr i det køkken og to andre.

Sag 2: Costco fik noget problemer sidste år med både og E. coli udbrud og salmonella, der var forbundet med selleri i en forberedt kyllingesalat og en rotisserie kyllingesalat.

Selv om beviserne for disse sygdomme stadig er mindre end hvad der sker på restauranter, bringer det nogle alvorlige spørgsmål om, hvis købmandsforretninger virkelig skal genoverveje, hvordan de serverer disse prædikede måltider. "Vores butikker er blevet mini-restauranter og pubber," sagde Paul Marra, chef for fødevaresikkerhed for Wegmans Food Markets Inc., fortalte WSJ. "Før det skarede vi stort set nedskæringer og lavede nogle salater."

Det lyder måske indlysende, men løsningen for at mindske truslen ser ud til at være et simpelt svar: mere medarbejderuddannelse. Artiklen rapporterer, at International Dairy-Deli-Bakery Association har logget 6.465 gennemført online mad-sikkerhed kurser taget af købmandsarbejdere i slutningen af ​​august, op fra i alt 2.987 for hele 2015.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer