loader
bg-category
Cheerleader Beauty Secrets

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Der er noget ikonisk om den amerikanske cheerleader: det store hår, den lyse makeup, det overordnede bounciness. Cheerleaders er udførte atleter i deres egen ret, men de holder plads i vores kollektive bevidstløshed for deres tilnærmelige sex appeal. Ikke alle kan gøre en splittelse, men alle kan få det all-amerikanske cheerleader look. Uanset om du jubler nogen på bagefter, er det op til dig.

* Store, springende bølger: Udover den høje, slickede hestehale er cheerleaders kendt for deres store bouncy krøller, der altid synes at forblive perfekte gennem hele deres koreografi. (Hvordan gør de gøre det ?!) For at holde din stil så glam og fleksibel som en munter kaptajn, snu sektioner af dit hår omkring tønde af dit foretrukne 1 1/2 tommer krøllejern for at skabe store spiralbølger. Efter curling, spritz med R + Co Yderrum Fleksibel Hairspray ($ 29) at holde krøller på plads, men stadig i stand til at bevæge sig, hvis du vil bryde ind i din egen dansrutine.

* Sweat-Proof Makeup:High octane koreografi, gymnast bevæger sig, og en masse glæde vil gøre enhver piger ansigt smidig og svedig. For at holde din hud mat og fri for olieholdig rester, start din makeup rutine med en opmagasinering primer som CoverFX Mattifying Primer med anti-acne behandling. ($ 38)Dette vil minimere udseendet af porer og forhindre dit ansigt i at se olie ud. Efter udglatning på en primer skal du anvende et letvægtsfundament eller en tonet fugtighedscreme til ekstra dækning. Stiftelsen kan til tider se ud, når du begynder at svede, så prøv at holde fast ved at anvende for meget. Afslut med en dab af concealer under dine øjne og på eventuelle pletter du måtte have, og sæt med et over pulver. Endelig, lange vipper er en given. Stryg på et par lag vandtæt mascara. Sved, tårer og endda spildte øl (se hvad jeg gjorde der?) Vil ikke være i stand til at smøre din makeup og forlade dig med vaskebjørn øjne til Super Bowl søndag. Gå til en vandtæt version, hvis touchdowns får dig til at græde.

* Body BronzerFremhæv din figur med en body bronzer. Glat på krops makeup som f.eks LORAC Tantalizer Body Bronzing Luminizer ($33) at straks tanke din krop for et naturligt lysende udseende. Body bronzer lægger vægt på muskel tone, så glat over dine arme for at vise dine biceps, der konkurrerer med nogen som helst pro cheerleader! 

* Pouty LipsDe har brug for at se dig smilende hele vejen på stadionets bagside, så tilføj en farve farve til dine læber og få dem til at skille sig ud mod din hudfarve med en lys skygge. Mattefarver, i stedet for lipglosser, fungerer bedst for piger på farten, simpelthen fordi håret ikke sætter sig fast i klæbrig glans gennem deres rutine. For alle jer Patriots fans, eksperimentere med dybe røde for at støtte dit hold!

* Tilføj Shimmer Cheerleaders er blevet set head-to-toe i glitter, men det kan være lidt overkill for resten af ​​os. Tone ned deres udseende med en reflekterende øjenskygge parret med en belysning til æblerne i dine kinder. Et godt multitasking produkt for at få dette udseende er Bobbi Brown Shimmer Brick Kompakt i Pink Quartz ($ 44). Nul ind på en farve i samlingen for et bestemt øjenblik, eller tag en stor børste til hele paletten for en større fræk glød. For en overkropsskimning, der skinner med hver bevægelse, prøv den BECCA Shimmering Skin Perfector ($ 41). Den rene creme-væske blev skabt med lysreflekterende perler til en subtil luminositet, der efterlader dig så strålende som enhver professionel!

 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer