loader
bg-category
Glossier lancerede lige de eneste tre serum, din hud nogensinde har brug for

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

✨ Meet the Supers ✨ Tre koncentrerede serum action-fyldt med næringsstoffer for at give din hud det boost det har brug for på en given dag. ⚡️Glossier.com⚡️

Et billede indsendt af Glossier. (@glossier) på

Den ultimative cool pige makeup og hudpleje mærke Glossier lancerede deres første nogensinde serums her til formiddag. "Fordi du ikke bare er en" hudtype "," mærket deler, "dine behov ændres dagligt, og din produktlinje skal hjælpe dig med at tilpasse." Indtast: Supers ($ 28 hver eller $ 65 for Super Pack), hver enkelt af de tre forskellige serum henvender sig til en særlig bekymring. Debuteret som kosttilskud til din hudflade, beskriver mærket hvert serum for at blive anvendt som følger:

Serum: Super Glow ($ 28)

Hvornår skal du bruge På dage, hvor huden føles kedelig og livløs, "som efter at have trukket en all-nighter."

Hvordan det virker: C-vitamin lyser huden, mens magnesium aktiverer selv de mest trætte komplekser for en hudfarve, der altid er klar til et foto op. Plus, dette let duftende, vandlignende serum skaber en lysreflekterende base for makeup eller en dug, jeg-vågnet-denne hudflekt til en smagfuld slags dag.

Serum: Super Pure ($ 28)

Hvornår skal du bruge Når huden er stresset eller plettet eller for at stoppe en pause i sporene.

Nøgleindhold: Niacinamid beroliger og modvirker rødme, mens zink hjælper med at berolige stresset hud og pletter. Denne klare, superlette formel virker for at skylle urenheder ud, herunder overskydende talg, der opbygger sig indenfor porer, hvilket forårsager uønskede breakouts og splotches.

Serum: Super Bounce ($ 28)

Hvornår skal du bruge Hvis huden føler sig dehydreret eller stram på grund af varme eller efter lang flyvning.

Nøgleindhold: Hyaluronsyreplumper skinner op i kernen, mens vitamin B5 leverer tiltrængt elasticitet og blødhed tilbage til hård hud i dette mælkeagtige serum, der suger ind i huden for øjeblikkeligt hydreret hud, når du har brug for det.

Billede / blankere

Hvert serum er 0,5 væske ounce, der har nul duft, hvilket gør det ideelt til alle hudtyper - selv de mest følsomme. Mens teksturerne i hvert serum varierer - Super Pure og Super Glow er de tyndeste og Super Bounce bærer en smule mere tekstur til det, men absorberer lige så hurtigt - hver flaske er lys som luft og efterlader huden at føle blødere og silke efter en enkeltbrug. Ligesom resten af ​​deres eftertragtede linje forudser vi disse flyve fra hylder hurtigere end forventet, så sørg for at få dine hænder på disse must-haves ASAP.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære