loader
bg-category
Produktanmeldelse: Calvin Klein Beauty Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Skønhed Mærke: Calvin Klein Størrelse: 1 ounce Pris: 50$

Hvad jeg kunne lide: - Smuk og ikke for sød blomsterduft - meget slidstærk, ville passe de fleste kvinder - ikke overvældende

Hvad jeg ikke kunne lide: - meget unoriginal og unremarkable duft - varer ikke hele dagen

Calvin Klein Beauty er en af ​​de mest almindelige, unoriginal og unremarkable dufte jeg nogensinde har prøvet. Der er absolut intet i det, der gør det skiller sig ud i det meget konkurrencedygtige duftmarked, men dets vigtigste stærke punkt er, hvor let bærbar det er. Det er en subtil men pæn og elegant blomsterduft, der passer til de fleste kvinder, især dem, der ikke kan lide at efterlade et duftspur bag dem eller iført noget for stærkt og krydret på kontoret. Faktisk skønhed ville være en sikker og uofficiel duft at bære på din arbejdsplads.

Også dem, der kan lide mig, ikke kan lide blomsterdukker, fordi de plejer at være for søde, vil sætte pris på, at Skønhed ikke er sådan. Det har selvfølgelig en vis sødme, men det er ikke for intens eller kvalmende. Men du skal helt sikkert gerne Jasmine for at nyde Skønhed, da det er stort set alt hvad du lugter fra begyndelsen til slutningen. Andre noter kan detekteres på forskellige stadier, men overalt ændrer duften ikke så meget i hele hans levetid. Efter nogle frugtagtig accenter i begyndelsen bliver duften snart til en flad blomstret.

Jasmine notatet er meget fremtrædende og blandet med calla lily, som i modsætning til andre typer lilje har en meget subtilere duft. På grund af dette er Ambrette frø også til stede og tilføjer en dejlig varme til duften. Denne note tilføjer normalt en krydret touch, men jeg kan ikke lugte det overhovedet her. Basen er en ren og varm moskus og woody (den indeholder cedertræ) blanding med det letteste strejf af vanille. Duften varer omkring 6 timer på mig, før den begynder at falme, så hvis du bliver ude af huset hele dagen, må du muligvis genanvende den en eller to gange. Flasken er ikke særlig bemærkelsesværdig og for simpel imo, men det pænt fanger duftens undervurderede elegance.

Tilgængelig på: Macy's, Sephora.com og theperfumeshop.com

Resumé Calvin Klein Beauty er en smuk og ikke for sød blomsterduft, der er nem at bære og passer til de fleste kvinder. Der er imidlertid intet særpræg eller bemærkelsesværdigt om det. Det er meget uoriginalt og kedeligt, men elegant alligevel. Staying power er gennemsnitlig, og jeg synes flasken ser også lidt kedeligt ud.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære