loader
bg-category
3 minutter for udsættelse for dette gør pigerne hader deres organer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Barbie (@barbie) på

Der er ikke så meget tilbage til at diskutere, når det kommer til Barbie, og hvordan hendes billede måske ikke er den mest realistiske repræsentation af en kvindes krop - og nu siger videnskaben, at de har et ret solidt studie for at sikkerhedskopiere det.

Ifølge ny forskning offentliggjort i september udgaven af ​​tidsskriftet Kropsbillede, forskere havde 112 piger i alderen seks til otte spil med tynde Barbie dukker og ikke så tynde 'Tracy' dukker (de blev modelleret efter karakteren Tracy Turnblad fra Hairspray). En anden gruppe spillede med en række andre, ikke-brandede tal; alle dukkerne var klædt i både beskedne tøj og badetøj.

Hvad de fandt: "Piger, der spillede med fyldte dukker, viste mindre kropsonfredshed efter dukkeeksponering sammenlignet med piger, der spillede med tynde dukker", sagde forskerne, og sagde, at alt det tog var en hurtig tre minutters spil med dukkerne for pigerne viser utilfredshed med deres egen kropsstørrelse.

Du kan også lide: Barbie Gets Long Overdue Makeover, Endelig Omgiver Curves

Desuden oplevede de "piger, der spillede med tynde dukker, højere forskelligheder i kropsstørrelse end de piger, der spillede med fyldte dukker. At spille med urealistisk tynde dukker kan tilskynde motivation til en tyndere form i unge piger. "

Du kan også lide: En kvinde bruger 120kk til at se ud som en tegneseriefigur

Som rapporteret af Daglig post, Dr. Kathleen Keller, en ernærings- og fødevareforsker ved Pennsylvania State University, skrev i tidsskriftet: "I hver eksperimentelle gruppe ønskede piger en kropsform, der svarede til dukken med hvilken de spillede, hvilket tyder på, at spilletid kan skabe en sammenhæng, hvori dukkerne repræsenterer en kulturelt accepteret kropsform. Forskelle imellem kroppsstørrelsespiger har i modsætning til de organer, de ønsker, muligvis foreslå en fremtid for uordnet spisning for at opnå den ønskede kropsform, uanset om det er tyndt eller i fuldfigur. Resultaterne bidrager ikke kun til en voksende litteratur om påvirkning af eksponering for tynde billeder på udviklingen af ​​uordnet spisning i, men også de fremhæver tidligere uadresserede bekymringer i forbindelse med legetøj med fulde figurer. "

Men som vi rapporterede tidligere i år, har Mattel, skaberne af Barbie, givet dukken en smule sminke i år og frigiver et nyt sortiment, der indeholder nye størrelser.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer