loader
bg-category
Produktanmeldelse: NYX Glans i Kirsebær

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Glans i Cherry Mærke: NYX Størrelse: 15ml Pris: $5.50

Fra NYXs hjemmeside: Tilsæt noget til din pout med et hurtigt feje. Den mineralbaserede lip gloss formel øger fugtindholdet og beskytter læberne, mens de belægges i ren vask af gennemsigtig farve. Denne lip gloss kan bæres alene, eller bruges til at ringe til glamouren i din yndlings læbestift.

Hvad jeg kunne lide: - bredt udvalg af skygge - giver et strejf af farve og masser af glans til læberne - Tekstur er glat, ikke klæbrig og føles behagelig på læberne - ret hydratiserende for et apotek - langlasting til læbeprodukt - dejlig frugtagtig duft - børsten er blød - Emballagen er smuk og indeholder en masse produkt - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du kan lide pigmenterede glosser, er det ikke for dig - Det er nemt at presse ud for meget produkt og overapply

Elsker du røde læber, men er bange, vil du ikke kunne trække dem af? Så prøv en ren rød glans, som NYX Sheer Gloss i Cherry. Glatte glosser er en god introduktion til røde læber, da de kun giver et strejf af farve, som let kan opbygges, hvis du vil have et mere intens look. Og temmelig snart vil du føle dig selvsikker nok til at bære stærkere røde læderskygger.

NYX Glans i Cherry er en ren rød med en meget skinnende finish. Det giver en blød vask farve på læberne, der gør den meget slidbar og passer til de fleste hudtoner. Du kan bære det alene eller på toppen af ​​en læbestift for at tilføje noget skinne til det. Farven forsvinder efter en times slid, men glans og skinne hænger længere og kan vare, hvis du ikke spiser eller drikker op i op til 4 timer.

Tekstur er ret tyk men ikke klæbrig og føles meget behagelig på læberne. Og for et apotek glans er det ret fugtgivende. Jeg kan faktisk undgå at preppe mine læber med læbepomade, inden du anvender denne glans. Den subtile frugtagtig duft, selvom den er lidt kunstig, er stadig meget behagelig og glansen smager også godt.

Glansen kommer i et robust og smukt rør, der indeholder en masse produkt (15ml), som vil vare i mange år. Det har en børsteapplikator, hvis børster er meget bløde og anbringer glansbrønden godt. Men når du klemmer røret, kommer for meget produkt ud, så det er let at overapply hvis du ikke er forsigtig.

Tilgængelig på: amazon.com og cocktailcosmetics.co.uk

Resumé NYX Glans i Cherry giver et strejf af farve og masser af glans. Fugtiggørende og ikke klæbrig, føles denne glans komfortabel på læberne og varer ca. fire timer, hvis du ikke spiser (farven forsvinder kun efter en time). Den har en dejlig frugtagtig duft og en blød børsteapplikator. Det er dog nemt at presse ud for meget produkt og overapply, hvis du ikke er forsigtig.

Rating: 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære