loader
bg-category
Helen Mirren: "Jeg kan ikke rigtig lide ordet 'skønhed'"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogle af os ønsker måske at se så godt ud som Dame Helen Mirren ved 69-åringen. Men jeg, for den ene, vil hellere have lige så god udsigt til livet som hun gør i den alder. Mirren er det nye ansigt af L'Oreal Paris i februar, og hun stillede sig for kampagnen lige smuk i hendes rynker, og ser meget meget ud som en kvinde, der er ved at vende 70. Skuespilleren talte også oprigtigt med Storbritanniens Daglig post (som regel en skidt publikation til behandling af kvinder) om hendes holdning til skønhed, selvtillid og aldring:

Mirren skønhed tips:

"Jeg er ikke obsessiv når det kommer til at passe på min hud. Jeg har altid brugt fugtighedscreme om natten og om morgenen - det får mig til at føle mig bedre og for mig er det det, jeg vil have af det. Det behøver ikke at få mig til at se 10 år yngre: det handler om, hvordan det får mig til at føle sig bedre den dag. Mit største skønhedsråd er bare at sørge for, at du renser din hud rigtig godt og ikke ryger. Jeg skal også have min otte timers søvn om natten. "

Mirren på en mere inklusiv definition af skønhed:

"Jeg kan ikke rigtig godt lide ordet skønhed." Der er fysisk smukke mennesker i verden (David Beckham er for eksempel utroligt smuk), så er der andre mennesker, der ikke er smukke, men er meget attraktive på grund af deres personlighed, energi, glans, geni: alle slags ting. Så jeg har modstand mod ordet "smukt." Jeg ville ønske, at vi kunne finde et andet ord, der tager det væk fra fysisk skønhed og bringer det mere i verden med sand tiltrækningskraft. "

Mirren på selvtillid:

"Jeg tror L'Oreales slogan 'Fordi jeg er værd det' virkelig rammer en akkord med kvinder. Selvværd er sådan en meget vigtig ting, og det er så svært for os alle. Alle har øjeblikke med massiv usikkerhed, og jeg tror, ​​at noget, som får dig til at føle sig mere selvsikker og mere sikker i dig selv, er en god ting. Det er svært for mange kvinder med travle tidsplaner eller begrænsede ressourcer: de er utrolig travle og har vanskelige liv. At stoppe i nogle få sekunder til at sige: "Du ved hvad jeg kan sætte mig ned, have en pause, en kop te eller et bad og tænke, ja det er jeg værd, mit liv er det værd" er så vigtigt . Folk siger til mig: "Åh, du er så selvsikker", men jeg er ikke selvsikker selvfølgelig, jeg har lige været nødt til at være i mit arbejde og i mit liv. Hvis det er et problem, er det mit problem - jeg skal håndtere det. '

Helen på aldring:

Jeg var bekymret meget mere om mit udseende end jeg gør nu. Jeg tror, ​​at den store fordel ved at blive ældre er, at du slipper visse ting. Når det er sagt, tror jeg alle kvinder bekymrer sig i en vis grad - og jeg tror ikke, at mænd er fritaget.

Hjerner og skønhed (og talent): Helen Mirren er virkelig den bedste. Ugh, jeg elsker hende så meget!

Quiz: Er din hud sund?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer