loader
bg-category
Miami Woman Dies After Tummy Tuck går galt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En 32-årig Florida-kvinde er døde efter at have gennemgået en mavesækprocedure i Miami. Hvad skulle være en rutineoperation for den unge mor blev til en tragedie for hele familien.

Som rapporteret af NBC Miami gik Maria Christian ind i hjertestop i slutningen af ​​sin operation ved Vanity Cosmetic Surgery og kunne ikke genoplives i nødrummet.

Ifølge Vanity Cosmetic Surgery blev patienten anset for at være i god helbred på det tidspunkt, hvor hun blev opereret. Hun havde også undergået to procedurer tidligere i samme klinik - senest i januar, da hun havde en brasiliansk Butt Lift.

Relateret: 21 kvinder inficeret med farlige bakterier fra medicinske turisme procedurer

Denne gang blev Christian behandlet af en ny kirurg-Dr. Camille Chavez. "De forsøgte at fortælle hende, hun er rigtig god. Bare gør det med hende. Hun er rigtig god, "sagde kristens søster Carolina Flor. Klinikken frigjorde en erklæring om, at Dr. Chavez havde mere end 30 års erfaring med specialisering inden for mikrokirurgi, traumakirurgi, kraniofacial kirurgi og kosmetisk kirurgi. "Fra vores forskning kunne vi ikke finde nogen bestyrelsescertificeringsoplysninger for Dr. Chavez.

NBC-efterforskere rapporterede, at der har været to andre tilfælde af patientdødsfald hos andre centre, der drives af de samme ejere, herunder Heather Meadows, der døde i maj under en brasiliansk Butt Lift.

Christians sag er stadig ved at blive undersøgt, og lægeundersøgeren har ikke frigivet den nøjagtige dødsårsag.

"Enhver død fra enhver hændelse er uheldig, især fra en valgt procedure", siger La Jolla, CA, plastikkirurg Robert Singer, MD. "Vi har ikke nok information i dette tilfælde for at vide, hvad der skete. Men generelt er den offentliggjorte statistik over en død i hænderne på en bestyrelsescertificeret kirurg og udført i en akkrediteret facilitet med en passende bedøvelsesleverandør en på 55.000 procedurer. "

"Faktum er, komplikation og katastrofe kan ske i alles hænder," tilføjer Dr. Singer. Men for at minimere risikoen for komplikationer ved at vælge en plastikkirurg anbefaler han at finde en, der ideelt set er diplomat i det amerikanske plastikkirurgiråd og et medlem af det amerikanske samfund for æstetisk plastikkirurgi eller det amerikanske selskab for plastikkirurger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer