loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.8 + Reader Feedback Survey

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

og god søndag! Jeg håber du vil nyde denne uges tilfældige ramblings, og hvis du kan, skal du spare nogle få minutter af din tid til at tage undersøgelsen herunder. Tak skal du have!

Reader Feedback Survey

Fra tid til anden beder jeg om et øjeblik om din tid at udfylde en kort undersøgelse af, hvad du synes om Beautiful with Brains og hvordan bloggen kunne forbedres. Dine meninger er yderst vigtige for mig og vil give mig et bedre indblik i hvad der virker, hvad der ikke og hvad der kan forbedres. På den måde kan jeg gøre bloggen til en mere fornøjelig oplevelse for jer alle. Undersøgelsen er fuldstændig anonym og selv jeg ved ikke, hvem sagde hvad så du kan være så sandfærdig som du vil. Konstruktiv kritik er altid velkommen. 🙂

For at tage undersøgelsen, KLIK HER.

Mange tak!

Hvad jeg læser nu

Gentle From The Night af Meagan McKinney. Selvom jeg elsker historie, er jeg ikke en stor fan af historiske romancer, da de normalt er fulde af varme sexscener, så de passer til dårligt skrevet, dårligt plottet og historisk unøjagtige historier, men nu og da kommer jeg over en, der er ret godt. I Gentle From The Night, som er sat i victoriansk England, spørger Lord Newell Alex, som han mener at være en mand, at gå til Cairncross Castle for at hjælpe sin bror til at tale igen. Sam er faktisk blevet mute efter et chok. Mens der er, begynder mærkelige og frygtelige ting at ske, som synes at være forbundet med den voldsomme regeringsherrens mystiske forsvinden, der opstod for 20 år siden. Lord Newell, som blev mishandlet som barn, kæmper for hans personlige kamp med de gode og onde sider indeni ham, og Alex vil forsøge at hjælpe både ham og hans bror, selv om nogen forsøger at skræmme hende væk. Og selvom slutningen ikke fuldt ud tilfredsstilte mig (for det meste fordi jeg ikke er sikker på, jeg forstod det 100%), anbefaler jeg stadig Gentle From The Night, da det er så forfriskende at se en historisk romantik, der er velskrevet, har nogle Gotiske elementer i det kan være meget uhyggelige til tider, og hvor spændingen blev opretholdt i hele.

Links

Glans rangerer om kvinder, der kaldes modige for ikke at have på makeup.

Den naturlige havn forklarer, hvad der forårsager nogle shampooer at være barske.

Vampy Larnish advarer aspirerende og newbie bloggere mod almindelige blog fejl.

Personlig pleje sandhed forklarer, hvordan kosmetik råvarer får deres navne.

Viva Kvinde forklarer, hvordan du gør din blog bedre.

Sunday Survey, Vol.89

1. Et tøj mærke, du gerne vil se gøre makeup? Elie Saab. Jeg elsker hans tøj så godt! Og også Alexander McQueen. Det ville være rigtig interessant.

2. Bruger du en selvdanner i løbet af vinteren? Nej, jeg bruger aldrig selv-tanners. Jeg er ikke en stor fan af dem. Jeg elsker min bleg hud!

3. Abonnerer du på magasiner? Nix. Jeg køber kun Vanity Fair hver uge, men jeg abonnerer ikke på det.

4. Regnfrakke eller paraply? Regnjakke.

5. Hvordan føler du dig om Valentinsdag? Selvom jeg ikke tror, ​​du har brug for en særlig dag til at vise din kærlighed til nogen, er det stadig rart at fejre det, når du er i et forhold. 🙂

Det er din tur nu! 1. Et tøj mærke, du gerne vil se gøre makeup? 2. Bruger du selvdanner i løbet af vinteren? 3. Abonnerer du på et blad? 4. Regnfrakke eller paraply? 5. Hvordan føler du dig om Valentinsdag?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære