loader
bg-category
Den eneste grund til, at jeg går til Primark disse dage

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg har været i London et par gange før jeg flyttede her.

Hver gang havde jeg blyant om to eller tre timer til et lille besøg i Primark. Tilbudene der er utrolige.

Glem ikke butikken er så overfyldt, du kan næppe gå. Eller at folk kaster tøj på gulvet. Eller at du ikke kan prøve på tøjet, som allerede ser gammelt ud og tattered efter et år, fordi køen til omklædningsrummet er længere end den kinesiske mur.

Du glemmer alt det, når du kun har fået en chance i et par år til at købe en hel ny garderobe til mindre end prisen på din hostel regning.

Men når du flytter til London, er det en anden historie. Første gang du leder der, er du så glad, du kan nu købe en ny garderobe hver måned. Anden gang er du mildt irriteret af alt kaoset. For det tredje lover du aldrig at sætte foden i den forrevne bygning igen.

I disse dage kunne du ikke betale mig nok til tøj shopping på Primark. Men skønhed shopping? Det er en anden historie, min kollega skønhedsmisbruger.

Hvis jeg nogensinde går til Primark, er det nu at opbevare nogle få skønhedskrav, som f.eks. Shampoo og balsam. Mine seneste fund erCreightons Creme De Coconut & Keratin Fugtighedsbevarende Shampoo & nærende Conditioner.

Creightons Creme De Coconut & Keratin Fugtighedsbevarende Shampoo

Første ting først. Der er virkelig ikke så meget kokosolie (eller keratin, for den sags skyld) i denne shampoo. Men det lille er nok til at gøre det lugt som et tropisk paradis.

Hver gang jeg åbner hætten, føler jeg mig som om jeg drikker en kokosjuice mens du slapper af på en strand et sted i Caribien i stedet for bare at vaske mit hår hjem igen i mit badeværelse (det er ikke så glamourøst, er det?).

Plus, det dvæler, så mit hår lugter godt hele dagen (og minde mig om, at jeg har brug for en ferie).

Det renser ganske godt også. Jeg må sige, det er ikke den stærkeste shampoo jeg har prøvet. Hvis du har masser af produktopbygning, skal du måske bruge en generøs dosis for at få alt det, der kommer ud af dit hår.

Jeg behøver ikke at klare det men min mane producerer alt for meget olie og den blide kombination af natriumlaurethsulfat og cocamidopropylbetain (to overfladeaktive midler, der tillader vand at blande med olier og snavs, så de kan skylles væk) er nok til at bære dem ned i afløbet.Og takket være hydratiserende glycerin, mit hår føles ikke tørt bagefter. Faktisk vil jeg sige det er ret blødt.

Dens tekstur er på den lette side, men på ingen måde løbende. Det kan jeg lide.

Creightons Creme De Kokosnød & Keratin Nourishing Conditioner

Samme ting. Lille kokosolie, men det gør det lugter tropisk fantastisk.

En anden ting, det har til fælles med shampooen er tekstur. Det er ret let, så det vægter ikke mit hår.

Så hvad gør det til at virke? Cetylalkohol, stearamidopropyldimethylamin og cetrimoniumchlorid, tre konditioneringsmidler, der belægter hver hårstreng, gør låsene blødere til berøring, lettere at stil og skinne så lyst som tropisk sol (alvorligt, jeg har brug for en ferie lige nu).

Dybest set gør det alt, hvad en god balsam skal formodes at gøre. Måske lidt for godt. Jeg ved ikke hvorfor, men da jeg flyttede til London, kan jeg kun bruge den mindste mængde balsam. Noget mere end det vil gøre mit hår til et fedtet rod.

Så hvis du har fedtet hår og bo her også, bliver du advaret. Men hvis du har tørt hår, bliver du forelsket i det. Især hvis du er nødder til kokosnødder (undskyld, jeg måtte bare sige det).

Lame vittigheder til side, hvis du kan lide lyden af ​​disse, ved du hvad du skal gøre. Du finder dem lurker på Primark hylderne på kun £ 1,00 hver. Nu er det ikke en god grund til at vove sig inde i det vanvittige sted?

Creightons Creme De Coconut & Keratin Fugtighedsbevarende Shampoo Ingredienser Vand, Natrium Laureth Sulfat, Natriumchlorid, Cocamidopropyl Betain, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoat, Duft, Panthenol, Hydrolyseret Keratin, Glycol Cetearat, Polyquaternium-7, Hydroxypropyl Guar Hydroxylpropyltrimoniumchlorid, Cocos Nucifera Kokos) Frugtekstrakt, Dinatrium EDTA, Magnesiumnitrat, Citronsyre, Natriumbenzoat, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Methylchloroisothiazolinon, Magnesiumchlorid, Methylisothiazolinon, Benzylbenzoat. Creightons Creme De Kokosnød & Keratin Nourishing Conditioner Ingredienser Vand, Cetylalkohol, Cocamid MEA, Stearamidopropyl Dimethylamin, Phenoxyethanol, Cetrimoniumchlorid, Parfume, Citronsyre, Panthenol, Hydrolyseret Keratin, Ethylhexylglycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Frugtekstrakt, Dinatrium EDTA, Tocopherylacetat, Benzophenon-4, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Bisamino PEG / PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyldimethicon, Benzylbenzoat, Butylphenyl Methylpropional, Courmarin. BUNDLINJENFordele: Shampoo renser forsigtigt håret, efterlader det rent og blødt; Conditioner gør håret blødere, skinnere og lettere at klare; Både shampoo og balsam har lette teksturer, der ikke vægter håret ned Både shampoo og balsam har en smuk kokos duft.

Ulemper: Hvis du har en masse produktopbygning, er shampoen måske ikke stærk nok til dig; Balsammen er lidt for rig til fedtet hår.

Resumé: Creightons Creme De Coconut & Keratin Moisturizing Shampoo fjerner snavs og overskydende olie fra håret godt, men kæmper lidt med tung produktopbygning. Den nærende Conditioner forlader håret blødere, skinnere og lettere at style.

Pris og ledighed: £ 1,00 ved Primark

Bedømmelse: 4/5

PR Prøve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer