loader
bg-category
DIY Skønhed: Lav din egen creme øjenskygge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg er ikke en stor fan af creme øjenskygger, fordi de har tendens til at skrue på mine noget olieagtige låg, men jeg havde et par øjenskygger, der faldt ned og brød i tusind stykker, så jeg troede, jeg ville sætte dem i god brug og skabe min egen creme øjenskygge med dem. Vil du vide, hvordan jeg gjorde det? Læs videre:

Hvad du har brug for

Jeg foretrækker at bruge knuste øjenskygger, der bare sidder i mine skuffer ubrugt, men du kan også bruge løse eller pressede pulverögeskygger, hvis du foretrækker det. Men hvis du vælger at bruge en presset pulverskygge, ville du også have brug for en spatel eller skraber for at skrabe det ud af panden. Derudover har du brug for enten en klar glans, vaseline eller en læbebalsam og noget at blande alt sammen med som en q-tip eller en spatel. Åh, og en ren beholder til at blande og gemme din creme øjenskygge i.

Sådan opretter du din egen creme øjenskygge

Først og fremmest skal du rengøre beholderen godt med sæbe og vand, selvom du lige har købt det. Du ved aldrig, hvor det har været, og du vil ikke risikere noget, der er ubehageligt at ende i dine øjne. Når beholderen er tør, bland øjenskyggen med enten en klar glans, en læbebalsam eller vaseline. Hvor meget af dem? Det afhænger af din præference. Bliv ved med at tilføje ingredienserne, indtil du får din ønskede konsistens. Og husk at røre godt for at slippe af med alle klumperne. Og voilà, din creme øjenskygge er nu klar til at blive brugt!

Sikkerheds tip

Før du blander noget løs pigment, klar glans eller læbepomade, skal du sørge for at de er godkendt til brug omkring øjnene. En hurtig måde at gøre dette på er at sammenligne deres ingredienslister med dine øjenprodukter. Hvis du finder nogen ingredienser i en læbepomade, som f.eks. Ikke anvendes i nogen af ​​dine øjenskygger / primere / øjenliner osv., Risikerer du ikke det og bruger noget andet. Dette forhindrer negative reaktioner og infektioner.

Har du nogensinde lavet din egen creme øjenskygge? Og hvad gør du med dine knuste øjenskygger i pulveret?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære