loader
bg-category
Brug af denne shampoo er det værste, du kunne gøre for din hårfarve

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du bruger hundredvis på at få din hårfarve til at se lige rigtigt, så går du sandsynligvis til næsten enhver længde for at holde det godt. Men kan shampooen du vasker med forårsage mere skade, end du tror? Det viser sig, at ved at bruge nogle typer af volumiserende og klargørende shampooer på farvebehandlet hår, kan det være det værste for din farve.

Du kan også lide: 9 Produkter, der hjælper med at opretholde farvet hår

Ifølge berømthedskollektor Beth Minardi fra Studio B Salon er sjampoer, der er mere alkaliske, ligesom voluminering eller klargørelse, en tendens til at fjerne bøjning fra håret eller svulme håret for at gøre det mere fyldt. "Desværre minimerer eller eliminerer disse produkter de beskyttende lipidlag, der beskytter både indersiden og ydersiden af ​​hårets ydre lag, kutiklet. Deep-cleansing shampoos skal formuleres meget omhyggeligt for at afstå fra at forårsage, at kutiklen åbner sig og løsner den farve, der er blevet deponeret. Når farven glider og falder væk, kan dit hår begynde at blive en messet skygge, "siger hun.

Mens vi ikke siger at du aldrig skal vælge at rense dit hår eller tilføje volumen med en af ​​disse typer shampooer, siger vi, at du skal kigge efter noget, der er syrebaseret, som Minardi Wash (26 dollar) , Davines Solu Shampoo ($ 26) eller Christophe Robin Delicate Volumizing Shampoo med Rose Extracts ($ 51). "Syrebaserede shampooer er designet til at beskytte det lipidlag på håret, så de renser uden at strippe. Hårets krydderi forbliver temmelig meget lukket, så muligheden for din farve til at falme eller forandres er meget minimeret, "siger Minardi. "Du skal tænke på farvebehandlet hår som en kashmir sweater, ikke et par jeans. Fiberen behøver blid kærlig pleje. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer