loader
bg-category
Vi forsøgte det: Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lip balms, læbestifter og lip glosses overlap vores makeup poser, men vi kan stadig aldrig synes at have nok. Uanset om det er en simpel dag på arbejdspladsen eller en nat i byen, skal vi have damer til at have muligheder! Men hvor dejligt ville det være at have en go-to produkt, du kan bære når som helst, hvor som helst? Heldigvis lancerede Clarins en ny læbeolie, som du kan lagre oven på en fed skygge, eller bare bære alene for at forbedre din naturlige skønhed. Dette produkt er så enkelt og perfekt, det er hurtigt blevet vores nye favorit læbe produkt.

Produkt: Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Pris: $23

Vi tænker:

Sådan bruges:Clarins Instant Light Lip Comfort Oil leveres i to nuancer - honning eller hindbær. Træk en smule af din valgte læbeolie over din pout, enten alene eller over en læbestift. Glatte læber sammen for at sprede produktet. Det er lidt tonet, så Rasberry-skyggen lyser dine allerede pink læber, mens honningskyggen giver et mere neutralt udseende. Det har en blank konsistens, så du behøver ikke meget produkt for at få den ønskede påvirkning. Lidt går helt sikkert langt!

Resultater: Efter at have brugt denne Raspberry skygge af denne læbeolie fik mine læber en mærkbar glans og en smuk farvetone, der var super smigrende. Det var også temmelig langvarig, især for et glanslignende produkt. Den er lavet af en gelignende olie, så det gik meget glattere end mange læbeprodukter og tilsatte tonsvis af fugt, hvilket var en stor bonus.

Selvom det var lidt klæbrig i starten gav Clarins Instant Light Lip Comfort Oil en utrolig blød næring følelse på mine læber, der varede hele dagen. Når produktet endelig var slidt, følte mine læber stadig blød og hydreret. Dette er absolut et produkt bedst for enhver kvinde, der ønsker at forbedre deres udseende uden for meget af en dramatisk effekt (medmindre lagret!) Og det er perfekt til hver dag brug!

Disclaimer: Jeg fik Clarins Instant Light Lip Balm Perfector som en prøve.

LÆS MERE: Sådan får du mere fulde, større læber uden injektionerLÆS MERE: 15 Overraskende læbestiftfejl i én sætning hver

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære