loader
bg-category
Denne hudpleje mærke mener du bør tage en pause fra dem i weekenden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lagom er et af de skønhedsprodukter, der har mange buzzwords: K-Beauty (det er knyttet som en af ​​Peach & Lily's hotteste nye linjer), udviklet af læger (som i mange af dem) og baseret på videnskab helten ingrediens er baseret på Nobelprisvindende videnskab). Det blev også startet af Kowon, en af ​​Koreas mest ikoniske makeup-kunstnere, der ønskede at skabe noget, der var garanteret at levere sund, strålende hud.

Det har mange gode og legitime påstande at sikkerhedskopiere alt, hvad linjen gør, men det mener også, at du bør tage en pause fra at bruge det en gang imellem.

Mærket tænker: Folk skal lade deres hudpleje hvile, som hvordan vi ser på "detoxing" kroppen via juice og spise økologisk mad. Så de er sat på at holde ingrediens tæller i deres produkter lavt og skabe formuleringer, der "giver kun den fugt og ernæring, som sund hud har brug for, samtidig med at den giver en pause gennem en minimal trin hudpleje rutine."

Du kan også lide: De nyeste koreanske hudplejeudviklinger, du skal prøve

En del af denne filosofi indebærer også at se på hverdage hver for sig fra weekenderne - i hvert fald når det kommer til hvor mange produkter du bruger. I løbet af ugen anbefaler mærket at vaske dit ansigt to gange: For det første med Gel til vandrenseren ($ 18), derefter med Micro Foam Cleanser, efterfulgt af Cellus Mist Toner ($ 21) og en af ​​sine cremer. Helgerne er til helbredelse og genopretning, og brandets foretrukne udbud indebærer at reducere mængden af ​​produkter til en tre-trins rutine, der omfatter en rensemiddel, toneren og Mild Moisture Cream ($ 34).

Uanset om du følger rutinen til en T eller ej, er produkterne ret effektive. Rensemidlerne er den slags, der vasker væk alt, men fjerner ikke huden i processen. Og spray toneren er stort set det letteste, mest hydratiserende, frisk duftende, hudplumpende produkt, der nogensinde virker særligt godt, når det bæres over makeupmiddagen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære