loader
bg-category
En ny "blond wand" kommer der fremhæver hår i sekunder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At få smukke blonde højdepunkter betyder normalt at bruge timer på salonen og potentielt at håndtere en alvorlig skade. Nå, det kan ikke længere være tilfældet takket være et nyt nyt produkt, der lanceres i næste måned fra Pravana, et professionelt hårfarveselskab.

Fra og med oktober introducerer Pravana Blonde Wand, et hårfarvigt flade jern, der hævder at levere lighterlås på få sekunder, hvilket hjælper dig med at komme ud af salonen meget hurtigere.

Ifølge WWD, Steve Goddard, grundlægger og præsident for Pravana, så, at stylister forsøgte at fremskynde blegeprocessen ved at bruge flade jern og var inspireret til at udvikle et termisk værktøj, som kunne bruge varme til at accelerere farvningsprocessen uden at forårsage skade på håret.

Blonde Wand har unikke plader, der ikke rører helt, så værktøjet svæver over hårsegmenterne uden at overophede dem. Desuden er den maksimale temperatur, som værktøjet opvarmer til, lavere end for traditionelle flade jern. Blonde Wand leveres også med et proprietært Pure Light Creme Lightener, der er designet til at fungere som et system. Sammen med værktøjet og lyseren kan man løfte hårfarve seks til syv nuancer lettere på bare 10 sekunder (mod en time ved hjælp af traditionelle metoder).

Optagelseshastighed, der faktisk efterlader håret i bedre stand. 👊🏼 Stol på os, vi har gjort forskningen. 🔬 #PRAVANA #THEBLONDEWAND #COMINGSOON

Et billede indsendt af #PRAVANA (@pravana) den

Denne super hurtige proces overgår også overraskende til mindre skade. Virksomheden brugte et tredjeparts laboratorium til at teste hårets kvalitet efter brug af Blonde Wand i forhold til de sædvanlige metoder. "Helt forbløffende blev håret behandlet i 10 sekunder ved hjælp af The Blonde Wand meget mindre beskadiget end håret behandlet i vores kontrol [sag]," fortæller Goddard WWD. "Vi har ansøgt om et patent, fordi det er helt anderledes end noget ude på markedet."

At vælge, om du skal blonde blindt eller ej, virker som et meget lettere valg.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer