loader
bg-category
Produktanmeldelse: Bulgari Mon Jasmine Noir Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Mon Jasmine Noir Mærke: Bulgari Størrelse: 1,07 ounce Pris: €66.73

Hvad jeg kunne lide: - god duft - ikke overvældende - flasken

Hvad jeg ikke kunne lide: - ikke original - kan være for subtil for nogle mennesker

Jeg gennemgik Bulgari Jasmine Noir for nogle år siden (tilbage da jeg lige var begyndt at blogge og ikke vidste, hvordan man skrev en god duftanmeldelse, så hvis du tror du ikke kan gøre det, bare fortsæt med at øve dig og du får snart bedre på dem også 🙂) og kunne ikke lide det. Duften var så subtil, at den næppe kunne smelte, og jeg kunne næppe opdage nogen jasmin i den, hvilket var noget ironisk, da det hedder duften.

Så da jeg fik en prøve af hans kusine Mon Jasmine Noir, som skulle være en lettere udgave af Jasmine Noir, havde jeg ikke meget høje forventninger, men jeg besluttede stadig at give det siden. Så kan jeg lide det? Ja og nej. Jeg blev glædeligt overrasket over at opdage, at denne gang du kan lugte både duften og jasminen, men skuffet over, hvordan almindeligt og almindeligt det er. Det lugter ligesom de fleste blomsterdukker derude. Faktisk prøver virksomheder ikke selv at lave originale dufte længere?

Duften åbner med en frisk udbrud af citrusy gyldne cedrat blandet med glitrende lilje i dalen. Det er en interessant kombination, men desværre syntes min hud ikke at kunne lide det, da det ikke lugtede så godt på mig. Øv bøv. Under alle omstændigheder varer det ikke længe. Snart tager blandingen af ​​jasmin og blomme midt på scenen. Noterne er nu stærkere, varmere og noget pulveragtige også. Duften er sød uden at være for sød og, selvom de ikke er mine fave noter, lugter denne blanding dejlig. Drydown er noget skuffende. Det er en blanding af musky nougat, syntetisk træ og patchouli, men det lugter ikke som woody og musky som du ville forvente det. Fans af blomster duftstoffer kan sætte pris på det selv.

Samlet er Mon Jasmine Noir frugtig, mere jasminisk (er det et ord? Lol) og mindre sødt end Jasmine Noir. Det er også mere sofistikeret og intens, selvom det absolut ikke er overvældende. Det er stadig ret subtilt, og kun dem, der er tæt på dig, vil kunne lugte det. Varig strøm er gennemsnitlig. Det varer kun ca. 6 timer på mig, før det begynder at falme. Flasken i stedet er smuk og fanger perfekt duftenes luminositet.

Tilgængelig på: Nordstrom, Sephora.com og Ulta.com

Resumé Bulgari Mon Jasmine Noir Fragrance er en subtil, frugtagtig blomsterduft, der lugter dejligt, men er slet ikke original. Det er mere frugtbart, mere intenst og mere sofistikeret end Jasmine Noir, men det er gennemsnitligt at holde magten. Flasken er smuk, selvom.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer