loader
bg-category
Vi forsøgte det: Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Med vinteren gør alt om vores udseende særligt kedeligt, har jeg været utrætteligt på udkig efter den perfekte farvefarve til min pout, der vandt. Jeg slipper mine læber af den fugt, de har brug for. Clarins Instant Light Lip Balm Perfector er ideel til disse tørre vintermåneder og heldigvis er det så hydratiserende og dejligt som jeg havde ønsket.

Produkt: Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Pris: $23Vi tænker:

Sådan bruges:

Denne tonede læbepomade kommer i et lille, tyndt rør, den perfekte størrelse, så den passer ind i enhver pung eller lomme. Træk blot din valgte farve over dine læber, indtil farven opbygges. Den er tilgængelig i seks forskellige nuancer, og hver er ret subtil, så det kan tage et par swipes for at få det udseende, du vil have.

 Resultater:

Hvis du faired skinned som mig selv, anbefaler jeg at prøve skyggen Rose. Det er naturligt udseende, men giver dig en smuk lyserød farve, der forstærker et opvasket hud. Den kremede tekstur af balsam følte buttery blød, når den blev påført på mine læber, og det gav virkelig en fantastisk, langvarig glans. Efter at have båret læbepalmen i et par timer bemærkede jeg mine læber weren, begyndte at tørre ud eller flak som nogle læberfarver gør. Selvom skinnet havde forladt mine læber, følte de sig bløde og hydreret. Jeg vil helt klart anbefale at bruge denne læbepomade. Sørg dog for at genbruge alle så ofte, da den subtile farve har tendens til at falme lidt efter slid.Ansvarsfraskrivelse: Jeg har fået Clarins Instant Light Lip Balm Perfector som en prøve.

LÆS MERE: Vi forsøgte det: e.l.f. Studio Conditioning Lip BalmLÆS MERE: Vi prøvede det: Almay Smart Shade Smør Kiss Lipstick 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer