loader
bg-category
Folk bruger urin for at få bedre hud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Tro det eller ej, der er en ny skønhedstendens, der indebærer at anvende din egen urin på din hud for at forbedre din hudfarve. Hvad?! Jeg har prøvet en masse skøre ting for bedre hud, men det er næste niveau.

"Urinterapi" er blevet kaldt den næste store ting i hudpleje af nogle industriproffer, men vi har svært ved at pakke vores hoveder rundt om det. Ideen er, at urinen virker som en slags rensemiddel, fordi den indeholder antibakterielle egenskaber, som ifølge nogle eksperter kan gavne din hud og endda reducere breakouts. Urin indeholder også en ingrediens kaldet urea, som i øjeblikket anvendes i mange hudplejeprodukter for sin evne til at give alvorlige fugtgivende fordele for tør hud - det er inkluderet i mange formuleringer til keratosis pilaris eller "kyllingeskind".

Du vil måske også syntes om: Jeg lagde mit ansigt i en skål vand til perfekt mat hud - og det fungerede

New York dermatolog Jessica Krant, MD, siger, at hun ikke er sikker på, om det er den "næste store ting", men det er en interessant ny ide. "Urea kan blødgøre og adskille de løse, døde hudceller på hudens overflade, der virker som en mild eksfolierende, men det kommer ikke til at trænge ind i dybere lag. Og når urinen først kommer ud, er det teknisk sterilt, men du kan ikke Holde en krukke af det i dit badeværelse til dette formål, eller du vil oprette et bryg af bakterier. Det er bedst at holde sig til sikkerhedstestede hudplejeprodukter, men jeg glæder mig til yderligere forskning i emnet. "

Imidlertid er denne "trend" ikke hilst velkommen af ​​alle hudeksperter. "Der er absolut ingen tegn på, at urin på denne måde har nogen gavnlige virkninger", siger San Francisco dermatolog Vic Narurkar, MD. "For at urea skal være effektivt, skal det trænge ind i stratum corneum, som det gør, når det er formuleret i hudplejeprodukter, som effektivt kan trænge ind på hudens overflade med et transportmiddel. Ureaen, der er i kosmetik, er et krystallinsk pulver og har brug for køretøjer til at trænge ind i huden.Du kan ikke få det fra blot at anvende urin på dit ansigt. Urea kan også forårsage stinging på irriteret hud og kan forværre acne. "

Det ser ud til, at juryen stadig er ude på denne, men jeg kan uden tøven sige at jeg ikke vil teste den. Hold dig opdateret til NewBeauty.com for opdateringer!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære