loader
bg-category
Produktanmeldelse: Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Eldorado, Electric og Meldug

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 24/7 Glide On Eye Pencil i Eldorado, Electric og Meldug Mærke: Urban Decay Størrelse: 1,2 g Pris: €18,00

Fra Urban Decay's hjemmeside: Aldrig før har en blyant denne cremede og strålende vært vandtæt også. Velvet-blødt, forbliver denne aldrig-før-set formel blød og cremet til blanding (ca. 30 sekunder) og tørrer derefter ned til en langvarig finish, som ikke vil budge. Line øjne med et strejf af farve eller gå til den fulde kunstneriske, multi-hued effekt med det brede udvalg af frodige tropiske nuancer, dybe metallics og usædvanligt levende neutrale.

Hvad jeg kunne lide: - fås i mange farverige nuancer - meget cremet, glider nemt - pigmenteret - irriterer ikke øjnene - varer længe, ​​selv på vandlinjen

Hvad jeg ikke kunne lide: - fnug lidt efter 8 timers slid - prisen

Som mine almindelige læsere ved, er Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils mine favoritblyanter. De er tilgængelige i masser af smukke nuancer, og i dag troede jeg, at jeg ville snakke om tre af mine favoritter: Eldorado, Electric og Meldug.

Eldorado er en smuk og varm gul guldfarve. Jeg elsker at anvende det på vandlinjen, fordi det virkelig lyser øjnene op og får mig til at se mere vågen, når jeg er træt. Elektrisk er en af ​​mine foretrukne eyeliner nuancer nogensinde. Det er en lyseblå, der er meget, meget lys og sommerlig. Det er simpelthen smukt og vil tilføje et strejf af sjov til ethvert udseende. meldug er en mossy grøn eyeliner og ser særligt godt ud, når de er parret med brune øjenskygger.

Blyanterne har en meget cremet konsistens, der glider let på låget uden at rive og har en fremragende farveudbetaling. Når de er påført, bliver de anbragt i ca. 8 timer på mig, før de begynder at smitte, men kun minimalt. De holder også i et par gode timer på vandlinjen og irriterer heller ikke øjnene.

Tilgængelig på: Sephora.com, Ulta.com og Beautybay.com

Resumé Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils i Eldorado, Electric og Meldug er tre smukke og sjove nuancer, der vil tilføje et strejf af farve til ethvert udseende. De har en meget cremet konsistens og varer længe både på låg og vandlinje. Men de er ret dyre.

Rating: 4.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer