loader
bg-category
Vasket op på 35: Det forfærdelige, forfærdelige, kedelige liv af Karl Lagerfelds foretrukne mandlige model Brad Kroenig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du er Karl Lagerfelds muse, tror du de fleste dage, at du laver alt rigtigt - jetting fra Paris til Dubai for at gå i et Chanel rullebaneshow, spise kaviar og foie gras på et privat plan, få fotograferet nøgne i brusebadet drypper i diamanter. Så begynder de dårlige tanker at hælde i: Er jeg for gammel til dette? Skal Karl sparke mig ud af sin posse? Det New York Times sætter neglen i verdens varmeste kiste med en vaguelt truende profil af Brad Kroenig, mandlig model og Lagerfelds langtidsmuse med titlen "Karl Lagerfelds foretrukne mandlige model - for nu". Kroenig er "den mest senior og fremtrædende medlem "Af Karl's Boys, gruppen af ​​tre varme, rige og berømte mandlige modeller, der ledsager onkel Karl på sit arbejde og spiller spøgelser rundt om i verden. I anledning af profilen var Hudson, Kroenigs treårige søn, på vej til Dubai for at modellere Chanels 2015 resort samling. Det lyder sjovt! Men stakes introduceres - Kroenig er 35. Han har efterladt sin Runway Model førende alder langt bagud og kom ind i DILF årene. Hvad vil der ske med denne dårlige, gamle mandlige model, når Lagerfeld slår ham som et helt nyt Hermans tørklæde? Brad vælger at se på den lyse side: Lagerfeld er Hudson's gudfar, og han henviser til Karl's Boys som familie. Designeren fortalte Times, "Jeg har en søster i Amerika, som jeg ikke har set i 40 år. Hendes børn sender mig aldrig et julekort. "Men det sker ikke med Brad og Karl. Brads søns mellemnavn er Karl. Hvordan kunne det? Her er nogle beskrivelser af Brad fra New York Times:

"Hvis modeller var showhunde, ville Brad være en gylden retriever.""Han har en stærk kæbe, hasseløse øjne og tykt blondt hår, der virker evigt vindkastet.""Brads funktioner er perfekt proportionerede, uden tilsyneladende fejl eller egenskaber.""Når han modellerer, ser han ud som en romersk statue.""Brad er i modsætning til andre modeller ...""Ved 35 forbliver Brad stærkt flot."

Se, Brad vil have et job for evigt. Bare rolig, far. Jeg mener. Brad.Relaterede:Calvin Klein Model Myla Dalbesio Reagerer på "Plus Size" Controversy Din komplette forklarer på Justin Bieber's Retouched Bulge

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære