loader
bg-category
Disse billeder er bevis på at under-spisning vil kun sabotere dine fitnessmål

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er næsten sund fornuft i vores sind: Når du prøver at tabe sig, bør du spise mindre, ikke mere. Den australske fitness blogger Madalin Frodsham troede det samme, så efter at have besluttet, at 2016 skulle blive hendes år for endelig at komme i form og nå sine mål, startede hun Kayla Itsines 'high intensity workout plan og begyndte at spise kalorier måltider, logge ind på mindre end 1.000 kalorier spist per dag. Efter måneder efter ikke at se de resultater, hun ønskede, besluttede hun at besøge en ernæringsekspert - viser sig at hun ikke spiste nok kalorier eller makronæringsstoffer, og som følge heraf forblev hendes vægttab stagnerende. Rådene hun modtog var uvurderlig, ændret sit liv og viser, at mindre ikke altid er bedre.

"Da jeg spiste 800 kalorier om dagen, troede jeg, jeg var frisk." Frodsham delte for nylig med sine læsere i et Instagram-indlæg og forsikrede dem om, at hun spiste, indtil hun følte sig fuld. "Efter et stykke tid skjønt ... jeg simpelthen ikke så de resultater, jeg havde forventet. Så jeg kom i kontakt med en [personlig træner] og ernæringsmæssige træner og fik min makro [næringsstof] s sorteret. "(" Macronutrients "er et tæppebetegnelse for kostkomponenter, herunder kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, som vores kroppe skal udføre på deres bedst.) Efter at have gennemgået sin kost, fortalte Frodshams ernæringsekspert hende, at hun havde brug for at øge sin kaloriindtagelse betydeligt, og at hun skulle sikre, at 50 procent af dette indtag kommer fra sunde kulhydrater som grøntsager, fuldkorn og bælgplanter.

Lad os bare forord dette ved at sige nej, jeg havde ikke en ED. Da jeg spiste 800 kalorier om dagen, troede jeg jeg var sund. Jeg spiste sund mad, men næppe nogen makronæringsstoffer. Jeg var nysgerrig efter at finde ud af, hvad mine makroer var, før jeg faktisk begyndte at tælle mine makroer, så jeg trådte ind i mine gamle fødevarer til @myfitnesspal for at finde ud af. Jeg var stille forbavset over at se, hvor lidt protein og carbs jeg spiste. 800 kalorier virker absurd lavt som nu har jeg brug for mindst 1500 kalorier for at være fulde, men på det tidspunkt var 800 kalorier fuld af mig, for det var min krops vane. Efter et stykke tid var salat simpelthen ikke ved at skære det, og for alle de begrænsninger, jeg lagde på min kost, så jeg simpelthen ikke de resultater, jeg havde forventet. Så jeg kom i kontakt med en PT og ernærings træner og fik min makro sorteret. Da han først fortalte mig at spise 50% carbs, døde jeg næsten! Jeg spiste ca. 10% kulhydrater før og kunne ikke forestille mig, hvordan 50% kulhydrater ikke ville gøre mig fede. Jeg freaked også ud på alle kalorierne. Jeg har holdt et Excel-regneark, og i den første uge af at være på makroer var min gennemsnitlige kalorier for ugen lidt over 1000. Jeg kan huske, hvor svært jeg kæmpede for faktisk at spise min måltids størrelse. Jeg ville bare lægge min frokost ved siden af ​​mit skrivebord og spise det i løbet af 3 timer som jeg ikke kunne spise det i et møde! Nu kan maven tage meget mere og er meget lykkeligere! I den anden uge var jeg gennemsnitlig 1600 kalorier om dagen! Det tog ikke lang tid for min krop at indhente. En del af mig kan altid have den tankegang, der vedrører ikke at spise med vægttab og "være god i dag". Nogle gange kan jeg glemme at spise frokost, bare fordi jeg har travlt og i et sekund vil jeg vende tilbage til den gamle tænkning og tænke "åh, jeg har gjort det rigtig godt i dag og har ikke spist meget overhovedet." Derfor elsker jeg at spore mine makroer. Det vil fortælle mig "Maddy, du skal spise mere. Gå spise 3 kartofler". Og jeg klapper mig selv på ryggen for at være sund og gør det rigtig godt i dag! Hvis du er ved at fodre dig selv i et forsøg på at tabe sig, skal du ikke gøre hvad jeg gjorde så længe. Spild ikke din tid med at spise salat, når du kan spise søde kartofler og bananpandekager. Spis mere og komme i form. Det virker faktisk 🙌🏽

Et billede indsendt af Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) på

"Da han først fortalte mig at spise 50 procent carbs, døde jeg næsten," skrev bloggeren. "Jeg spiste omkring 10 procent kulhydrater før og kunne ikke forestille mig, hvordan 50 procent kulhydrater ikke ville gøre mig tyk." Men ligesom hun ernæringsekspert og træner sørgede for hende, fik hun ikke nogen vægt - i stedet fik hun synlige abs , definerede muskler og øget energi. Mens det var svært for hende at først blive vant til den nye størrelse af sine måltider hver dag, siger Frodsham, at hendes krop justerede sig til det nye kalorieindtag relativt hurtigt, og at hendes krop let kan dele.

Kærlighed ernæringseksperter Paula Simpson siger dog, at en "all for one" tilgangs- eller kalorirektion alene - ikke vil levere langvarige resultater eller væsentligt mærkbare resultater. "Når man ser på at ændre kroppens sammensætning, involverer det meget mere end bare slankekure," forklarer hun og tilføjer, at det er vigtigt at matche dit personlige sundhedsmål, energibehov og aktivitetsintensitet med den type fødevarer, du spiser til de bedste resultater. Med andre ord, bare fordi denne kost og disse tal arbejdede for Frodsham, betyder ikke disse præcise krav og begrænsninger vil fungere for dig. Det er vigtigt at huske, at kostvaner skal tilpasses og skræddersyes til din egen krop. Lærdommen, at under-spisende er sikker på at komme i brand på dig, er imidlertid universel. Frodsham siger det bedst: "Hvis du undermater dig selv i et forsøg på at tabe sig, må du ikke gøre, hvad jeg gjorde så længe.Spild ikke din tid med at spise salat, når du kan spise søde kartofler og bananpandekager. Spis mere og komme i form. Det virker faktisk. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære