loader
bg-category
Produktanmeldelse: Fendi Fan Di Fendi Fragrance

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Fan di Fendi Mærke: Fendi Størrelse: 1,07 ounce Pris: $76.00

Hvad jeg kunne lide: - flot frugtagtig blomsterblanding - langlasting - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - meget uoriginal og mainstream - prisen

Er du fan af Fendi? Jeg er bestemt en fan af dette modehus, hvilket repræsenterer elegance og raffinement, men deres Fan Di Fendi duft efterlader meget at ønske. Fan Di Fendi er en frisk og ungdommelig frugtagtig blomster duft, der siges at fange livets sjov og frihed. Nå, det er sjovt, før du indser at du har spillet med det tusind gange før. Fan Di Fendi, selvom det er dejligt, er faktisk en af ​​de mest almindelige dufte jeg nogensinde har prøvet og lugter nøjagtigt som de fleste frugtagtig blomsterdukker, der allerede er på markedet. Jeg tror ikke, at en anden var nødvendig, og i hvert fald fra et mærke som Fendi, forventede jeg noget bedre, mere tydeligt og originalt.

Ikke desto mindre, hvis du er fan af denne slags duftstoffer, kan du lide Fan Di Fendi. Den åbner med en sød og frisk udbrud af mandarin blandet med en subtil pære, og snart ser de rosa peberkorn ud, men også denne note er ret svag. De ungdommelige, pulserende og ret varme topnotater forsvinder temmelig hurtigt og floralerne overtager. Jeg kan tydeligt lugte en generøs dosis jasmin, som jeg frygtede ville være overvældende, men det er slet ikke. Det er ret delikat og sødt i stedet. Rose Damascena skal også sparke ind på dette tidspunkt, men jeg kan slet ikke lugte det.

Drydown var lidt skuffelse for mig. Det er en blanding af patchouli og blød læder akkord, som jeg håbede ville lugte som en god læder taske, kun mere subtil selvfølgelig. Og subtil og blød det er, men også lidt kedeligt og kedeligt. Jeg mener, lugten af ​​ægte læder, om end subtilt, kan være for meget i duft måske, men jeg forventede stadig denne note for at give en edgy føler til duften, og det gjorde det ikke. I stedet er udtørringen ren, men noget gammeldags. Men generelt er det en dejlig, varm og ungdommelig men sofistikeret duft, der er meget langvarig og kan nemt bruges både dag og nat og om sommeren og vinteren.

Tilgængelig på: Amazon, Macy og Sephora

Resumé Fan Di Fendi er en frugtagtig blomster duft, der er både frisk og varm, ungdommelig og sofistikeret. Det er passende både for dag og nat og det er ret langvarig. Det er dog meget almindeligt og lugter ligesom de fleste frugtagtig blomsterdukker på markedet. Det er også dyrt.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære