loader
bg-category
Hailey Baldwin reagerer på injektions rygter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) på

Et kig på Hailey Baldwins Instagram feed og du vil se den berømte efterkommer af en berømt Hollywood-familie cavorting med nogle lige så berømte venner. Den 19-årige model og datter af skuespiller Stephen Baldwin er blevet kendt i sig selv. Med mere end syv millioner Instagram tilhængere og gal pals med efternavnet Jenner og Hadid, ved hun, at hendes hver bevægelse vil blive gennemgået af offentligheden.

Du kan også lide: Den overraskende plastikkirurgi procedure, der bliver almindeligt omkring teenagere

Et billede indsendt af Hailey Baldwin (@haileybaldwin) på

Et nyligt indlæg, der viste hendes sportslige en plummer pout, havde tusindvis af tilhængere skrabet deres hoved om hvorfor hun så så anderledes ud end i årene før hendes tid i rampelyset. Og i Kylie-læberne var det første spørgsmål om alles sind at "fik hun læberne færdige?"

I et interview med ES-magasinet talte den unge model om de uendelige spørgsmål, hun fik om hendes skiftende udseende. "Alle tror bogstaveligt, jeg har haft plastikkirurgi," siger Baldwin. "Min mors familie kalder hende, og de er som," gjorde Hailey hendes læber? Gjorde hun næsen? "Vil folk have mig til at gå til en læge og få dem til at undersøge mit ansigt, så de kan fortælle folk, jeg ikke har? Mit ansigt er lige blevet modnet. Jeg voksede ind i mit udseende. Jeg ser anderledes ud end jeg gjorde, da jeg var yngre, men det er stadig det samme ansigt. "

Watch Stephen Baldwin introducerer #JustinBieber til Hailey #HaileyABelieber #HaileyBaldwin https://t.co/ize94cYQWe pic.twitter.com/cbfoW50FcX

- Bieber News (@biebolizer) 8. januar 2016

Baldwin siger, at hun tager kritikken med et saltkorn, men presset på unge kvinder i rampelyset kan være overvældende. "Denne generation har mange øjne på dem," sagde hun. "Alle mine alder kæmper med usikkerhed, så tag det og formidle det med syv millioner mennesker. Der er folk, der er meget ældre end mig, siger forfærdelige ting, som ikke har noget at gøre opmærksom på, hvad en 19-årig gør. Det er ikke det bedste følelse i verden. Men det kommer med jobbet, så du skal bare acceptere det og fortsætte. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer