loader
bg-category
Produktanmeldelse: Layla Glitter i Eyeliner n.8

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Glitter i Eyeliner n.8 Mærke: Layla Størrelse: 6ml Pris: €9.60

Fra Layla hjemmeside: Også øjnene kan blive belyst takket være glitteren! Layla sikrer en præfekt nedlæggelse og en overlegen varighed takket være den fineste børste.

Hvad jeg kunne lide: - Stor farveudbetaling - Glitter er fine og små og gør øjnene glitrende smukt - Fin børste gør applikationen meget let - langlasting

Hvad jeg ikke kunne lide: - rodet at fjerne!

Hvis du er en regelmæssig læser af min blog, ved du hvor meget jeg elsker Layla Glitter i Eyeliner. De er meget pigmenterede, så et lag er nok til at opnå en uigennemsigtig linje, er nem at anvende takket være den tynde børsteapplikator og varer hele dagen. Og n.8 er ingen undtagelse.

N.8 er en blød sort skygge chock fuld af fin guld glitter, der er simpelthen smuk! Glitterne er meget fine og gør dine øjne gnistre uden at være over toppen. Det er en meget festlig skygge, perfekt til aftener og fester.

Den eneste ting er, at det er rodet at fjerne. Selvom det kommer ud med bare vand, har glitterne en tendens til at ende op overalt på dit ansigt, hvis du ikke er forsigtig!

Tilgængelig på: http://shop.laylacosmetics.it

Resumé Layla Glitter i Eyeliner n.8 er en smuk blød sort skygge af guldglitter. Den er meget pigmenteret, nem at påføre og langlasting, men fjernelse kan være rodet.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer