loader
bg-category
Denne gang underrated produkt er nu en af ​​de største tendenser i skønhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Rangering deroppe med en soapbark, balm har ry for at være en af ​​de mest basale skønhedsprodukter derude. Men disse undervurderede formuleringer er hurtigt blevet vigtige i de seneste måneder. Årsagen: Der er en masse banebrydende hudpleje videnskab bag dem, og en hel masse næste generations formuleringer - de går langt ud over en læbepolm - for at bakke op i trenden. Her er nogle grunde til, at de har et stort øjeblik:

Koreansk skønhedssurge Det er ingen hemmelighed, at K-Beauty stadig går stærkt, og flere og flere af de "traditionelle" mærker noterer sig og tilpasser deres formler. "Balmer er absolut en stor tendens lige nu, især i K-Beauty, som enhver fabrikant ser ud til" den næste store trend ", siger Tata Harper, grundlægger af den helt naturlige Tata Harper-linje.

Vandløse Produkter Gain Popularitet: Ifølge berømthedsfacialisten Joanna Vargas er balsam fremstillet af voks, olier og bøfler, og en sand balsam er vandløs. "Vandløs skønhed, herunder rensende balsam, er en voksende tendens, fordi der er en reel frygt for enhver, der er bekymret for miljøet, at vand bliver en knappe vare," siger Harper. New York æstetikeren Mandy Epley er enig i, og siger, at der er endnu et plus til at dyppe H20: "Uden vandet bliver du typisk mere potent og rent produkt."

Du kan også lide: De nyeste koreanske hudplejeudviklinger, du skal prøve

Tekstur tager over: Harper siger, at folk virkelig er i forskellige teksturer lige nu i skønhed - selv for produkter, der giver de samme effekter - og balm er en måde at få det på. "Tænk over det: Det er rart at have muligheder. Det er som is mod en milkshake. Du vælger den der arbejder efter dine præferencer. "

Ingrediens eksplosion: Fra et formuleringsperspektiv skaber en balsam tekstur mange olieopløselige ingredienser, hvilket betyder at du kan sætte flere ingredienser i en enkelt formel. Et andet plus: "En balsamformulering har også en tendens til at indeholde mere naturlige ingredienser," tilføjer Epley.

All-in-Ones attraktivitet: Simpelthen sagt, balm er multitasking produkter, og de gør livet meget lettere. "Det er den iboende værdi i ideen om en alt-i-en-formel, der gør en balsam så attraktiv," siger Mark Veeder, grundlægger af Farmacy, en hudpleje linje, der for nylig lancerede en multitasking balsam. "De er ukomplicerede, og det er det, forbrugerne vil have lige nu."

Rejse bliver hårdere: Hvis du nogensinde har haft dit foretrukne skønhedsprodukt taget af TSA, ved du, at en stor bonus af en balsam er, at den er solid. "Cremer og lotioner kan være rodet, når du smider dem i tasken eller når du rejser," siger Epley. "Balmer er næsten altid helt solide, forbliver putte og kan komme i stickform, hvilket er en enorm produkttype lige nu. Plus, du kan tage dem gennem lufthavnens sikkerhed uden problemer. "

De er kraftfulde: Måske er det største plus for et produkt: Balms er kraftfulde. Af deres natur kan deres formuleringer indeholde en række kraftfulde ingredienser. "Fordi en sand balsam er vandløs, kan du klare det med ingredienser, som forbliver stabile i længere tid og er mere potente, og du kan pakke meget derinde," forklarer Vargas. "Plus, de sidder faktisk på din hud; de fordamper sig ikke virkelig eller synker ind, så du behandler din hud ved kilden. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære