loader
bg-category
Den nyeste måde at tackle stress på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Stress er ikke helt nyt, men den måde, vi har at gøre med det, har ændret sig - især i wellnessens verden. "Afslapning har et grænsemoment, hvilket betyder, at der er mange nye muligheder for at udforske de forskellige modaliteter derude," siger New York's MNDFL meditationsstudent CEO Ellie Burrows. "Folk er mere kommende i, hvordan de føler og ejer det faktum, at de ikke er alene i deres oplevelse af stress-sårbarhed, er trending. Behovet for at overbevise alle, at "jeg har det sammen" går alvorligt ud af stil, og det er fantastisk. "

Hvilket tager os til Tech Connection ...Hver ekspert, vi talte til for denne historie, antyder en årsag til forhøjede stressniveauer: teknologi. "I dag har teknologien ført os ind i tættere forbindelse over hele kloden, men mange af os er slaver til det. Vi kan ikke pry vores øjne fra vores telefoner eller e-mail konti i mere end et par minutter af gangen, hvilket betyder, at folk sender email til alle timer om natten, vedvarende arbejdsstress, siger MNDFLs Lodro Rinzler og tilføjer, at han anbefaler ikke engang at sove i samme rum som din telefon, laptop eller computer. "Ærligt, det er stress fra så mange e-mails, at de fleste af vores kunder kommer ind i døren for første gang. Vi ser flere mennesker, der graviterer mod meditation som en måde at afbryde fra den sædvanlige måde, de relaterer til stress og prøve noget, der tillader deres krop og sind, selv for 10 minutter om dagen, at begynde at slappe af. "

Det er dette pres for konstant umiddelbarhed og haster, at wellnesseksperten og grundlæggeren af ​​den eponymiske linje, Indie Lee, siger, hvad der virkelig tager folk til kanten - mange af os har kun os selv skylden. "Vi er tændt nonstop døgnet rundt. Vi forventes at besvare en e-mail en time efter, at vi modtager det - laver du sjov? Vi som individer lægger en stor mængde stress, til tider unødvendigt, på os selv med al denne haster. Desværre øger teknologiske fremskridt, der skal gøre vores liv lettere, også væsentligt stress i vores dagligdag. Jeg tror også, at sociale medier har skabt en stor del af presset omkring at tage det perfekte skud eller skildrer et øjeblik i rette tid. Vi er så forholdsvis indlægne billeder for at skildre et lige eller mere perfekt billede (bogstaveligt og billedligt), hvilket kan være meget stressende! "

Ændringen i, hvordan vi tackler stress"I 1950'erne, hvis du fortalte nogen, du skulle køre, ville de spørge, hvem der jagede dig," siger Rinzler. "Fysisk egnethed var ikke så stor en ting, som det er nu, men vi ved nu, at vi skal passe på vores kroppe for at leve lykkeligere og mere funktionelle liv." Hvad mere er, forklarer tæt, er det at klare det 21st-century stress kræver 21st-century wellness-hvad hun definerer som en proaktiv og empowered tilgang til det generelle velfærd. "Det handler om at være fokuseret på at trykke på 'pause'-knappen."

Selvfølgelig har massage, hudpleje og bad været en stor aktør for stressreduktion i et stykke tid, men Burrows siger, at hun har set en enorm stigning i hele faciliteter dedikeret til meditation, infrarøde saunaer, saltterapi, flydebeholdere og LED-lys senge. "Der er alle slags interessante virksomheder, der dukker op omkring New York for at hjælpe med at opveje byens livs stress. Det er spændende, at vi lever i tide, hvor input bliver lige så vigtig som output. "

Et sådant sted er Close's Naturopathica Healing Arts Center & Spa i Chelsea NY. "Vores mål er at styrke enkeltpersoner på deres vej til trivsel med selvomsorgsritualer. Vi tilbyder en række workshops til at hjælpe frø ideer til selvbehandling, fra aromaterapi blanding og hvordan man laver urte tinkturer, salver og immune-building eliksirer til journaling og meditation teknikker til angst. Vores gæster elsker disse klasser, så de kan lære at være en proaktiv deltager i deres helingsproces. "

Og selvom du ikke bor i en storby, siger Lee efter sin mening, at der er masser af steder at finde disse "nye" behandlinger, der leverer gamle tendenser med et moderne twist. "Industrien går tilbage til sine rødder. Mange af de nye teknikker, der kommer ind i kurbade og på markedet, fremmer velvære på en måde, vi ikke har set traditionelt, og de går langt ud over standard massage eller spa oplevelse. "

Et stort øjeblik for meditationRinzler siger, at vi nu ser den samme wellnessbue hvad angår mennesker, der prøver og ser de radikale fordele ved en regelmæssig meditationspraksis, og populariteten har meget at gøre med videnskaben. "Så selvom vi buddhister i 2.600 år har kendt, at meditation reducerer stress, øger produktiviteten og giver os mulighed for at leve fyldigere og mere glædelig liv, er det rart at al denne videnskab er kommet ud i det sidste årti for at bevise det."

Ifølge Anne Parker, wellnessrådgiver hos Miraval Resort & Spa er mindfulness "trend" bestemt vigtig og ikke utilsigtet. "Den kendsgerning, at en gammel praksis, der findes i mange traditioner og kulturer, bliver almindelig, taler for behovet, vi alle må bevidst fjerne fra hvad der distraherer os og vælger at fokusere på, hvad der nærer os. Vi skal fokusere på, hvad der virkelig gør os mere produktive og hjælper os til at trives. "

På en vis måde, folk der elsker kurbade plejer at elske meditation, fordi de begge støtter afslapning."Nu kan du endda lære meditationsteknikker gennem spa-partnerskaber, som giver dig mulighed for at tage din meditationspraksis hjem med dig, når du har forladt spaen," siger Burrows. "Pusten er den bærbare meditationsanordning, og vi kan altid få adgang til det."

Luk, hvis New York spa også har en Sensory & Meditation Lounge, siger, at dette er en trend, hun ikke ser at gå væk når som helst snart, og hun ser folk, der næsten behandler at gå til meditationscentret som at gå i gymnastiksalen - du kunne gør det hjemme, men der er noget mere magtfulde ved at planlægge det ind i din dag og gøre det som en del af et fællesskab. "Det fortsætter med at vokse i popularitet og fortsætter med at prale af videnskabelige fordele, fordi det er fokuseret på at træne tankerne til at være stille og give dig tid væk fra distraktion for at genoprette indefra. De travleste mennesker i verden finder 30 minutter på dagen for at meditere, fordi de ser forbedringer i produktiviteten. "

Et twist på standardenParker påpeger, at ikke alle er 100 procent komfortable med mediterende, men der er andre lignende muligheder, der kan hjælpe nogen roligt deres sind. "Farvebøger og andre fornøjelige aktiviteter vil fortsat være populære ressourcer, da vi lærer at værdsætte sjove og kreative bestræbelser som kritiske for vores generelle velfærd. Investeringen af ​​tid, opmærksomhed og energi, vi laver i aktiviteter, der fremmer sjov og kreativitet, understøtter også produktivitet, effektiv problemløsning og sundere relationer. Spa-relaterede aktiviteter og behandlinger, der nærer os, genoplive og regenerere energi og tage os ud af vores mentale "auto-pilot", er dem, der fortsat vil være populære. Intet af det handler bare om at slappe af. Det handler også om at genere og genopbygge. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer