loader
bg-category
Produktanmeldelse: Payot Design Lift Patch Yeux

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Design Lift Patch Yeux Mærke: Payot Størrelse: 1,5 ml x10 sachets Pris: €42.00

Fra Payots hjemmeside: Den gennemvældede Design Lift Patch Yeux patches smoothe, decongest og rolige øjets kontur i blinke i øjet! Faktisk er 10 minutter alt, hvad der er nødvendigt for synligt at reducere mørke ringe og øjenblødhed for et garanteret ungdommeligt og strålende burst resultat. Øjnene, som forvandles, lyser op efter en enkelt applikation. Anvendes som en intensiv behandling en gang om dagen i en måned eller lejlighedsvis, så snart behovet er mærket.

Hvad jeg kunne lide: - efterlader øjenområdet blødt og glat - Puffiness under øjnene er lidt reduceret - irriterer ikke huden

Hvad jeg ikke kunne lide: - anvendes som lejlighedsvis behandling, er virkningerne minimal - Kun 10 sæt patches er inkluderet i hver boks - prisen

Jeg plejer at prøve hudplejeprodukter i 3 eller 4 uger før du skriver en anmeldelse, men efter at have tænkt over det lang og hårdt, troede jeg, jeg ville gøre en undtagelse for Payot Design Lift Patch Yeux. Boksen indeholder 10 poser, der hver især indeholder 2 gennemblødte pletter designet til at afkæmpe og glatte øjet, men jeg fik kun en prøve af dette produkt, så jeg kun kunne prøve det en gang. Jeg har lige fundet det, fordi disse patches skal bruges, når du fylder behovet for og ikke dagligt, de burde arbejde fra den første ansøgning, så mine første indtryk, hvis ikke en omfattende anmeldelse, kan stadig være nyttige for dem, der er interesseret i at prøve dette produkt.

Trueot, Payot siger, at disse patches kan bruges som en intensiv behandling en gang om dagen i en måned, og jeg har ingen anelse om, hvordan produktet vil fungere i dette tilfælde, men jeg ved, at hvis du er på et budget, er det noget du kunne ikke gøre alligevel. Hver boks sælger faktisk på € 42,00, og du vil have mindst 3 af dem til at have nok patches i en måned og det beløber sig til € 126! For den pris, ville jeg forvente det at arbejde mirakel! Men lad os se, om disse patches er gode som lejlighedsvis behandling, skal vi?

Alt du skal gøre er at anvende patcherne under dine øjne og lade dem stå i 10 minutter. Derefter fjerner du dem og arbejder det overskydende produkt ind i huden ved at klappe ind med fingerspidserne. Efter denne behandling bemærkede jeg det huden under mine øjne var blødere og glattere og mine poser blev reduceret, men kun lidt så. Faktisk kan du næppe mærke forskellen, men det er altid bedre end intet jeg gætter på. Bruges mere regelmæssigt, de kan give bedre resultater, men som sagt er disse temmelig dyre, og når du stopper med at bruge dem, vil dens virkninger forsvinde også.

Payot Design Lift Patch Yeux skal arbejde og genoprette hudens elastik takket være et nyt kalciumkompleks i pepti-oriza kombineret med et afslappende risekstrakt. Jeg hader rigtigt, når virksomheder giver disse fancy navne til ingredienser, da jeg hellere vil vide, hvad de er lavet af, så jeg kan forsøge at vurdere, hvor godt produktet kan holde sine løfter. I dette tilfælde antager jeg, at dette nye kompleks er lavet af 3-aminopropansulfonsyre, acetyldipeptid-3-aminohexanoat, calciumhydroxymethionin og oryza sativa (ris) kimekstrakt, som alle kan fugtige øjenområdet og gøre det blødt, men jeg kunne ikke Der er ingen undersøgelser, der viser, at de kan reducere puffiness eller mørke ringe.

Det betyder ikke, at de ikke kan, som jeg tror, ​​at firmaet måske har testet dette kompleks for at vurdere dets effektivitet, men jeg vil hellere se deres resultater bekræftet i uafhængige undersøgelser, før splurging på dette produkt. Mere interessant, dog indeholder plasterne Vitaminer C og E, som er kraftige antioxidanter, selv om deres koncentrationer sandsynligvis er for små til at gøre meget. Den indeholder også niacinamde, som øger ceramid, fri fedtsyre og kollagenproduktion i huden, stimulerer mikrosirkulation i dermis, øger elasticiteten og reducerer misfarvning af huden. På grund af dette niacinamid er en af ​​mine foretrukne hudpleje ingredienser, men hvis du vil inkorporere det i din rutine, vil jeg anbefale Olay produkter i stedet, da de indeholder højere koncentrationer af det og er meget billigere.

Ingredienser: Aqua (vand), glycerin, pentylenglycol, butylenglycol, 3-aminopropansulfonsyre, acetyldipeptid-3-aminohexanoat, biotin, calciumhydroxymethionin, calciumhydroxymethionin, dipaliumglycyrrhizat, echiumplantagineum (frø) olie, lecithin, magnesiumpca, mangan pca , methylsilanolmannuronat, niacinamid, oryza sativa (ris) kimekstrakt, panthenol, propylparaben, natrium ascorbylphosphat, natriumpca, tocopherol, tocopherylacetat, trifolium pratense (kløver) blomstekstrakt, zinkpca, borago officinalis frøolie, cellulosegummi, dextrin dinatrium edt, glycerylpolymethacrylat, hydroxyethylcellulose, peg-40 hydrogeneret ricinusolie, polysorbat 20, propylenglycol, natriumcitrat, chlorphenesin, methylparaben, phenoxyethanol, sorbinsyre.

Tilgængelig på: feelunique.com

Resumé Payot Design Lift Patch Yeux indeholder 10 sachets, der hver indeholder to patches. De kan bruges både lejlighedsvis eller som en intensiv behandling i en hel måned, men jeg har først prøvet det på den første måde. Som en lejlighedsvis behandling gør øjenområdet blødt og glat og reducerer undereyeposer, men kun minimalt.De irriterer ikke huden, men er meget dyre.

Rating: 3.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære